Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Έκρηξη κερδοφορίας στο Q1

Η MIG εμφανίζει σημαντική κερδοφορία στο α΄ τρίμηνο του 2008 και τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανέρχονται σε 202,2 εκ.€ σημειώνοντας αύξηση κατά 268%. Δηλώσεις Α. Βγενόπουλου.

MIG: Έκρηξη κερδοφορίας στο Q1
Η Marfin Investment Group (MIG) ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2008.

Η εταιρεία εμφανίζει σημαντική κερδοφορία κατά την περίοδο του πρώτου τριμήνου του έτους και τα ενοποιημένα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανέρχονται σε 202,2 εκατ. Ευρώ έναντι 54,9 εκατ. Ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2007 σημειώνοντας αύξηση κατά 268%.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ο Αντιπρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG) Ανδρέας Βγενόπουλος, δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του έτους καθώς παρά τις έντονες αρνητικές συγκυρίες επιτύχαμε μία πολύ σημαντική κερδοφορία και ξεχωρίσαμε θετικά έναντι των περισσοτέρων ομοειδών επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Πιστεύουμε ότι και κατά το τρέχον έτος, παρά τις δυσκολίες του οικονομικού περιβάλλοντος, θα επιτύχουμε την κερδοφορία που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε μια γενναιόδωρη μερισματική πολιτική ώστε να ανταμείψουμε τους μακροπρόθεσμους επενδυτές οι οποίοι κατά την διάρκεια της κρίσης θα έχουν μια καλή απόδοση της επένδυσής τους ανεξάρτητα από το χρηματιστηριακό περιβάλλον που δεν μπορεί φυσικά να εκτιμηθεί».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v