Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόταση για το ”Ξυστό” κατέθεσε η Intralot

Κατετέθη η πρόταση για την ανάληψη έργου του ”Ξυστό” από την κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η Intralot. Η προσφορά ήταν η μοναδική, ενώ σύμφωνα με επίσημη πηγή της εταιρίας οι προδιαγραφές είναι εντελώς διαφορετικές και θα φέρουν πολύ μεγαλύτερα κέρδη.

Πρόταση για το ”Ξυστό” κατέθεσε η Intralot
Κατέθεσε τελικά, όπως αναμενόταν, πρόταση για την ανάληψη του έργου του ”Ξυστό” η κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η Intralot.

Η κοινοπραξία, εκτός από την Intralot, αποτελείται από τις εταιρίες Scientific Games, Creative Games και Pollard, που σύμφωνα με πηγές του χώρου συγκαταλέγονται στις καλύτερες εταιρίες παραγωγής στιγμιαίων λαχείων στον κόσμο.

Η προσφορά της κοινοπραξίας της Intralot ήταν η μοναδική που κατετέθη, ενώ σύμφωνα με επίσημη πηγή της εταιρίας οι προδιαγραφές που περιγράφονται μέσα στην προσφορά και αφορούν τη λειτουργία του ”Ξυστό” είναι εντελώς διαφορετικές και εκτιμάται ότι θα φέρουν πολύ μεγαλύτερα κέρδη, τόσο στους διοργανωτές και τους παίκτες όσο φυσικά και στο Δημόσιο.

Η κοινοπραξία της Intralot έχει ήδη καταθέσει εγγυητική επιστολή ύψους 18 εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που θα της ανατεθεί το έργο θα πρέπει εντός 15 ημερών να καταβάλει ποσό ύψους 300 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η κοινοπραξία έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση και για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να επηρεαστούν καθόλου τα αποτελέσματα της Intralot.

Σταμάτης Ζαχαρός

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v