Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλ. Θράκης: Στις 28/5 τα αποτελέσματα τριμήνου

Η Πλαστικά Θράκης ενημερώνει ότι την Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008 πρόκειται να δημοσιευθούν οι οικονομικές καταστάσεις για το α' τρίμηνο της χρήσεως 2008.

Πλ. Θράκης: Στις 28/5 τα αποτελέσματα τριμήνου
Η Πλαστικά Θράκης ενημερώνει ότι την Τετάρτη, 28 Μαΐου 2008 πρόκειται να δημοσιευθούν οι οικονομικές καταστάσεις για το α' τρίμηνο της χρήσεως 2008.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 1/1/2007-31/12/2007 με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή και έγκριση διάθεσης κερδών.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τις ανωτέρω οικονομικές καταστάσεις και τη διαχείριση της χρήσης 2007.

3. Έγκριση αμοιβών που χορηγήθηκαν και θα χορηγηθούν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τους ελέγχους της χρήσης 2008 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

6. Χορήγηση άδειας κατ' άρθρο 23 παρ.1 του Κ.Ν.2190/20 όπως ισχύει , στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στους Γενικούς Διευθυντές και στους Διευθυντές της Εταιρείας, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση θυγατρικών ή συγγενών εταιρειών της Εταιρείας και κατ' επέκταση του Ομίλου Πλαστικά Θράκης.

7. Λήψη απόφασης για την εναρμόνιση του Καταστατικού της Εταιρείας στις νέες διατάξεις του Ν. 2190/1920 με τροποποίηση, κατάργηση και αναρίθμηση των άρθρων και τη διαμόρφωσή του σε ενιαίο κείμενο.

8. Μεταβίβαση αρμοδιότητας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την έκδοση Ομολογιακών Δανείων

9. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v