Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Εκτιμά αύξηση 24,4% στα κέρδη μετά φόρων

Μείωση κατά 5,2% των πωλήσεων και αύξηση 24,4% στα κέρδη μετά από φόρους, εκτιμά η διοίκηση της ΟΛΘ για το α' τρίμηνο του 2008, σύμφωνα με σημερινή παρουσίαση στους Αναλυτές.  

ΟΛΘ: Εκτιμά αύξηση 24,4% στα κέρδη μετά φόρων
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23/5 η παρουσίαση της ΟΛΘ σε αναλυτές με αναφορά στις δραστηριότητες, στη στρατηγική θέση του Λιμένα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του σε σχέση με τα λιμάνια των Βαλκανίων και της ΕΕ.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τους κ. Α. Γρηγοριάδη, Γεν. Δ/ντή Επιχειρησιακών Μονάδων και την κα. Α. Βόσκα, Γεν. Δ/ντρια Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρίας.

Για τη χρήση του 2007 τα οικονομικά αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά, αναφορικά δε με το πρώτο τρίμηνο του 2008 οι εκτιμήσεις της εταιρίας είναι θετικές.

Αναλυτικότερα, αναφορικά με τις εκτιμήσεις της διοίκησης για το α' τρίμηνο του 2008, οι πωλήσεις θα κυμανθούν στα 12,9 εκ. αυρώ μειωμένες κατά 5,2% και τα κέρδη μετά από φόρους στα 2 εκ. ευρώ αυξημένα κατά 24,4%.

Κατά την παρουσίαση έγινε αναφορά στις δραστηριότητες της εταιρίας, στη στρατηγική θέση του Λιμένα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του, σε σχέση με τα λιμάνια των Βαλκανίων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις σχεδιαζόμενες και υλοποιούμενες επενδύσεις της εταιρίας, καθώς και στα στατιστικά στοιχεία και στα οικονομικά δεδομένα της ΟΛΘ.

* Η αναλυτική παρουσίαση δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v