Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΟΥΕΣ: Εισητήρια μέσω Ticket Quest για Acropolis

Η Info-Quest ανακοινώνει την αποκλειστική διοργάνωση ηλεκτρονικής προπώλησης εισιτηρίων μέσω του Ticket Quest για τις δύο υπέρ-ειδικές διαδρομές του Rally Acropolis στις 30 Μαΐου και 1η Ιουνίου.

ΚΟΥΕΣ: Εισητήρια μέσω Ticket Quest για Acropolis
Η Info-Quest ανακοινώνει την αποκλειστική διοργάνωση ηλεκτρονικής προπώλησης εισιτηρίων μέσω του Ticket Quest για τις δύο υπέρ-ειδικές διαδρομές του Rally Acropolis στις 30 Μαΐου και 1η Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του στρατιωτικού αεροδρομίου του Τατοΐου.

Τα εισιτήρια, τα οποία προπωλούνται από τις 12 Μαΐου και θα αρχίσουν να αποστέλλονται από τις 21 Μαΐου, στοιχίζουν 25 ευρώ και διατίθενται από το portal www.ticketquest.gr, με χρέωση πιστωτικής κάρτας και τα καταστήματα της ACS, με μετρητά. Η επίσκεψη στο Service Park είναι ελεύθερη από τις 08:00 έως τις 22:00, όπως επίσης και η είσοδος για παιδιά έως 12 χρονών.

Η πρώτη υπέρ-ειδική διαδρομή στις 30 Μαΐου αρχίζει στις 18:30, με ώρα προσέλευσης κοινού 16:30, ενώ η δεύτερη διαδρομή της 1ης Ιουνίου αρχίζει στις 14:30, με ώρα προσέλευσης κοινού 13:00.

Η συγκεκριμένη διαδρομή, μήκους περίπου 4 χλμ., θα διαφοροποιείται ως προς τη διεξαγωγή της συγκριτικά με αυτές των προηγούμενων ετών, κρατώντας τους θεατές σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκειά της. Παράλληλα, οι εγκαταστάσεις του στρατιωτικού αεροδρομίου είναι ιδανικές για θέαμα υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας επίσης άρτια οπτική επαφή και χώρους στάθμευσης στους θεατές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v