Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Χορηγός της Εθνικής Ομάδας της Κύπρου

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον κ. Νίκο Καρτακούλια, ανακοίνωσε την επίσημη χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου Ltd. προς την Εθνική Ομάδα της Κύπρου.

ΟΠΑΠ: Χορηγός της Εθνικής Ομάδας της Κύπρου
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ κ. Χρήστος Χατζηεμμανουήλ μετά την συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλημάτων κ. Νίκο Καρτακούλια, ανακοίνωσε την επίσημη χορηγία της ΟΠΑΠ Κύπρου Ltd. προς την Εθνική Ομάδα της Κύπρου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι από κοινού ενέργειες για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων και επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά το κλίμα σύμπνοιας και κοινής δράσης.

Σε δήλωσή του ο κ. Χατζηεμμανουήλ τόνισε ότι «η ΟΠΑΠ σε όποια χώρα και αν έχει δραστηριότητα θα στηρίζει ηθικά και εμπράκτως, με τις κατάλληλες ενέργειες, τα συμφέροντα τόσο της εταιρείας όσο και της χώρας που δραστηριοποιείται».

Στο γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο κ. Χατζηεμμανουήλ σε πολιτικούς, οικονομικούς, και αθλητικούς παράγοντες της Κύπρου παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κ. Τίτος Χριστοφίδης και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κύπρος Χρυσοστομίδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v