Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δημοπρασία της Alpha Bank από cosmoONE

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στις 14/5 η πρώτη Ηλεκτρονική Δημοπρασία της Alpha Bank στο εξωτερικό. Η cosmoONE Hellas MarketSite διοργάνωσε τη δημοπρασία στο Βελιγράδι, για λογαριασμό της Alpha Bank Srbija A.D.

Δημοπρασία της Alpha Bank από cosmoONE
Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Τετάρτη 14 Μαΐου 2008 η πρώτη Ηλεκτρονική Δημοπρασία της Alpha Bank στο εξωτερικό. Η cosmoONE Hellas MarketSite διοργάνωσε τη δημοπρασία στο Βελιγράδι, για λογαριασμό της Alpha Bank Srbija A.D.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία διεξήχθη στην Αγγλική γλώσσα και είχε σαν αντικείμενο την προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού συνολικής αξίας μεγαλύτερης του ποσού των δύο (2) εκατομμυρίων USD.

Στην ανταγωνιστική διαδικασία συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη Σερβία οι οποίες εκπαιδεύτηκαν στις εγκαταστάσεις της Alpha Bank στο Βελιγράδι και υποστηρίχθηκαν από προσωπικό τόσο της cosmoONE όσο και της Τράπεζας.

Η δημοπρασία διεξήχθη σε δύο γύρους και τα οφέλη που επιτεύχθηκαν ήταν της τάξεως του 13% στον πρώτο και επιπλέον 9% στον δεύτερο γύρο.

Η Alpha Bank, μέσω της υπηρεσίας Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών, επιτυγχάνει μείωση του κόστους προμήθειας αγαθών και υπηρεσιών και διεύρυνση της βάσεως των προμηθευτών και των λύσεων που παρέχονται.

Σύμφωνα με τον κο Παναγιώτη Βλασιάδη, Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής Alpha Bank Srbija A.D, «τα αποτελέσματα ήταν πάνω από τις προσδοκίες της Τράπεζας, ενώ η όλη διαδικασία εκτελέστηκε με άψογο τρόπο, γεγονός που ικανοποίησε τόσο το προσωπικό και τα στελέχη της Τράπεζας, όσο και τους προμηθευτές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v