Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Ενεργος Holding” το νέο όνομα της Αλκάρ

Την ονομασία της σε Ένεργος Holding άλλαξε η Αλκάρ, με απόφαση της Γ.Σ της 30/6, ενώ εξελέγησαν και τα νέα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου. Δεν ελήφθησαν αποφάσεις για σειρά θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, λόγω μη συγκέντρωσης του απαιτούμενου ποσοστού απαρτίας.

”Ενεργος Holding” το νέο όνομα της Αλκάρ
Την ονομασία της σε ”Ένεργος Holding” άλλαξε η Αλκάρ, με απόφαση της Γ.Σ της 30/6, ενώ εξελέγησαν και τα νέα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου.

Αναλυτικότερα, η εταιρία άλλαξε την επωνυμία της από Αλκάρ Ανώνυμος Εταιρία Μεταφορών Εμπορίου και Τουρισμού σε Ένεργος Holding Ανώνυμος Εταιρία Μεταφορών Εμπορίου Ενέργειας και Τουρισμού.

Η σύνθεση των μελών του νέου Δ.Σ της εταιρείας, μετά την από 1/7/2003 συγκρότησή τους σε σώμα, έχει ως εξής:

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

1. Κων/νος Α. Στέγγος, επιχειρηματίας, πρόεδρος Δ.Σ και δ/νων σύμβουλος.

2. Γεώργιος Κ. Στέγγος, επιχειρηματίας, αντιπρόεδρος Δ.Σ.

3. Ιωάννης Ι. Βαρδινογιάννη, επιχειρηματίας, μέλος.

4. Γεώργιος Σ. Χατζής, οικονομολόγος, μέλος.

5. Κων/νος Πλ. Ριζόπουλος, οικονομολόγος, μέλος.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

6. Αθανάσιος Ν. Κλαπαδάκης, πολ. μηχανικός, μέλος.

7. Γεώργιος Βασ. Μπασάς, πολ. μηχανικός, Τοπ. μηχανικός και μαθηματικός, μέλος.

8. Αλέξανδρος Δ. Παπαϊωάννου, μηχ/γος μηχανικός, μέλος.

Ο Κων/νος Στέγγος, πρόεδρος του Δ.Σ και δ/νων σύμβουλος, ενεργώντας μόνος, εκπροσωπεί και δεσμεύει απεριόριστα την εταιρία.

Τη αυτή δέσμευση και εκπροσώπηση έχουν και τα υπόλοιπα εκτελεστικά ως άνω μέλη του Δ.Σ της εταιρείας, εφόσον όμως αυτά ενεργούν πάντοτε από κοινού, ανά δύο, και μόνον έτσι.

Η λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: α) Ακύρωση της από 25/7/2002 απόφασης της Γ.Σ των μετόχων περί αύξησης των κεφαλαίων της εταιρείας (κατά το συνολικό .ποσό των 14.985.,000 ευρώ) και τροποποίηση του άρθρου 6 του καταστατικού, β) αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών από τους μετόχους και τροποποίηση του άρθρου 6 του καταστατικού και γ) τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας και του σχετικού άρθρου 3 του καταστατικού, λόγω μη συγκέντρωσης του απαιτούμενου ποσοστού της εξαιρετικής απαρτίας των δύο τρίτων (2/3) του μετοχικού κεφαλαίου, θα πραγματοποιηθεί σε επαναληπτική γενική συνέλευση, στις 17/7/2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v