Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Συμμετοχή στο συνέδριο της Morgan Stanley

Στο συνέδριο ”Morgan Stanley 6th Annual European Property Conference” που πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Ιουνίου 2003, έλαβε μέρος η Lamda Development. Το συνέδριο επικεντρώθηκε στις εξελίξεις στο real estate.

Lamda:  Συμμετοχή στο συνέδριο της Morgan Stanley
Η Lamda Development έλαβε μέρος στο συνέδριο ”Morgan Stanley 6th Annual European Property Conference” που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και Παρασκευή, 26 και 27 Ιουνίου 2003.

Oπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το εν λόγω συνέδριο, το οποίο και φέτος έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Landmark του Λονδίνου, αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα συνέδρια και αναγνωρίζεται ως το κύριο γεγονός για τις εταιρίες του real estate που είναι εισηγμένες σε ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι η Lamda Development ήταν η μόνη ελληνική εταιρία που προσκλήθηκε να συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν, εκτός από τις ηγέτιδες εταιρίες του ευρωπαϊκού real estate, και ορισμένα από τα πιο διακεκριμένα επενδυτικά ιδρύματα παγκοσμίως που εξειδικεύονται τόσο στον χώρο του real estate όσο και σε γενικότερους κλάδους.

Τα θέματα του συνεδρίου επικεντρώθηκαν γύρω από τις εταιρικές παρουσιάσεις των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εταιριών και τις εξελίξεις στο real estate, την εποπτεία των οποίων είχαν αναλάβει αναλυτές και υψηλόβαθμα στελέχη της Morgan Stanley.

Την έναρξη του συνεδρίου σηματοδότησε η ομιλία του κ. Fareed Zakaria, εκδότη του Newsweek International και αναλυτή του ABCNEWS.

Τέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ότι η συμμετοχή της Lamda Development στο ανωτέρω συνέδριο ήρθε να επιβεβαιώσει για μια ακόμα φορά την πρωταγωνιστική θέση που κατέχει ο όμιλος στους χώρους που δραστηριοποιείται και ειδικότερα στην ανάπτυξη υποδομών σε γη, αέρα και θάλασσα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v