Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διεθνές βραβείο τεχνολογικής αριστείας

Η INTRALOT τιμήθηκε με το διεθνές βραβείο τεχνολογικής αριστείας “Global IT Excellence award 2008” από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Τεχνολογίας και Υπηρεσιών Πληροφορικής.

Intralot: Διεθνές βραβείο τεχνολογικής αριστείας
Η INTRALOT τιμήθηκε με το διεθνές βραβείο τεχνολογικής αριστείας “Global IT Excellence award 2008” από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Τεχνολογίας και Υπηρεσιών Πληροφορικής (World Information Technology and Services Alliance - WITSA) κατά τη διάρκεια του 16ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής και Επικοινωνιών (WCIT 2008), το οποίο έλαβε χώρα στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Με θέμα “Η παγκόσμια επίδραση της Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών: Ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και των Κοινωνιών, Ενίσχυση των Οικονομιών”, η πενθήμερη εκδήλωση (18-22 Μαΐου 2008) προσέλκυσε περισσότερα από 3.200 στελέχη από περισσότερες από 90 χώρες.

Οπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, προτεινόμενη για το βραβείο αριστείας ιδιωτικού τομέα, “Private Sector Excellence Award”, από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), που είναι μέλος του WITSA, η INTRALOT ψηφίστηκε από τα μέλη του WITSA και την ειδική επιτροπή από εκπροσώπους παγκόσμιων ενώσεων πληροφορικής και διακρίθηκε για την τεχνολογική της αριστεία.

Η INTRALOT διακρίθηκε ανάμεσα σε άλλες εταιρείες απ’ όλο τον κόσμο για την αποτελεσματικότητα των τεχνολογιών της, τον αριθμό των ανθρώπων που επωφελούνται από τις τεχνολογίες που αναπτύσσει και εφαρμόζει, καθώς και το βαθμό καινοτομίας κατά την υλοποίηση τεχνολογικών εφαρμογών.

Το βραβείο “Private Sector Excellence” αναγνωρίζει τις ιδιωτικές εταιρείες πληροφορικής, των οποίων οι πρωτοποριακές τεχνολογικές εφαρμογές αυξάνουν άμεσα την ικανότητα τους να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, να βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα τους ή να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους.

Επί τη ευκαιρία της βράβευσης ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, δήλωσε: “Είναι εξαιρετική τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτό το τιμητικό βραβείο από έναν τόσο σημαντικό Διεθνή Οργανισμό, του οποίου τα μέλη αντιστοιχούν σε περισσότερο από το 90% της παγκόσμιας αγοράς Πληροφορικής.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), ο οποίος πρότεινε την INTRALOT για αυτό το σημαντικό βραβείο.

Η εκδήλωση, ναυαρχίδα του Παγκόσμιου κλάδου της Πληροφορικής, γνωστή επίσης ως Ολυμπιάδα της Πληροφορικής, αποτέλεσε μία άριστη ευκαιρία να μοιραστούμε τις πρακτικές μας και να γιορτάσουμε τη διάκριση μας με στελέχη από τις κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής παγκοσμίως.

Αυτή η αναγνώριση της INTRALOT από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Τεχνολογίας και Υπηρεσιών Πληροφορικής έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες βραβεύσεις της εταιρείας, επικυρώνοντας τη δέσμευση μας για αριστεία και καινοτομία σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας”.

Τα πρώτα βραβεία WITSA απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής το 2000 στην Ταϊπέι. Τα βραβεία αριστείας του WITSA απονέμονται κάθε δύο έτη, στο πλαίσιο της σημαντικότερης εκδήλωσης του WITSA, το Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής, και έχουν ως στόχο να αναδεικνύουν τις κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής παγκοσμίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v