Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Ανάληψη έργου για την Εθνική Τράπεζα

Το νέο σύστημα διαχείρισης επενδύσεων IMSplus θα εγκαταστήσει στην οργάνωση της διεύθυνσης Private Banking της Εθνικής Τράπεζας η Profile, βάσει του οποίου θα παρέχεται υποστήριξη σε όλα τα είδη των επενδυτικών προϊόντων της τράπεζας.

Profile: Ανάληψη έργου για την Εθνική Τράπεζα
Ενα ιδιαίτερα σημαντικό έργο στο Private Banking για την Εθνική Τράπεζα ανέλαβε να υλοποιήσει η Profile, με βάση το νέο σύστημα διαχείρισης επενδύσεων IMSplus που πρόσφατα παρουσίασε η εταιρία στην ελληνική αγορά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Profile, η εταιρία θα εγκαταστήσει το σύστημα διαχείρισης επενδύσεων IMSplus για την οργάνωση της διεύθυνσης Private Banking της Τράπεζας, βάσει του οποίου θα παρέχεται υποστήριξη σε όλα τα είδη των επενδυτικών προϊόντων της Εθνικής.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Οκτώβριο 2003, ενώ με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του IMSplus η διεύθυνση Private Banking της Εθνικής Τράπεζας θα αναβαθμίσει σημαντικά τον ρόλο της ως ένα από τα κεντρικά profit centers της τράπεζας.

Οπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση της εταιρίας, η πλήρης αυτοματοποίηση των διαδικασιών και η βελτιστοποίηση των εργασιών που θα προσφέρει η εγκατάσταση του IMSplus, θα συμβάλλει απόλυτα στην κατεύθυνση αυτή.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, αυτό που διαφοροποιεί και καθιστά πραγματικά μοναδικό εργαλείο το IMSplus στην Εθνική Τράπεζα, είναι ότι διαθέτει μεγάλη γκάμα λειτουργικών και ευέλικτων εφαρμογών, όπως ενιαία ροή εργασιών front & back office, διαχείριση κάθε επενδυτικού προϊόντος, πλήρη διαχείριση εργασιών back office για διαχείριση χαρτοφυλακίων πελατών, προηγμένο trade order management, ανάλυση σε performance & attribution, πλήρεις ελέγχους compliance για μείωση του επενδυτικού και διαχειριστικού ρίσκου, ασφάλεια συστήματος και πληθώρα εσωτερικών και εξωτερικών interfaces για την επικοινωνία της εφαρμογής και την αξιοποίηση των στοιχείων του κεντρικού συστήματος της τράπεζας.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως η Profile ηγείται σήμερα ενός σχήματος πέντε εταιριών, προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις σε εταιρίες κάθε μεγέθους.

Οι εταιρίες του ομίλου Profile εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς πληροφορικής. Οι εταιρίες που συνθέτουν τον όμιλο Profile είναι: η Profile Cyprus Ltd, η οποία έχει αναλάβει την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της μητρικής εταιρίας στην Κύπρο, η Analysis A.E., η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανογράφησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα εξασφαλίζοντας παράλληλα και την πλήρη τεχνική υποστήριξη τους, η εταιρία Becom A.E., η οποία αναλαμβάνει την ανάπτυξη της πλήρους εταιρικής παρουσίας στο Διαδίκτυο και η εταιρία CIF ΕΠΕ, η οποία αναπτύσσεται με το επιχειρηματικό μοντέλο του Franchising και έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό δίκτυο εκπαιδευτικών κέντρων πληροφορικής και επιχειρησιακών σεμιναρίων σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v