Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γρ. Σαράντης: Ανοδικός ρυθμός ανάπτυξης στην 3ετία

Μέσο ετήσιο ρυθμό ανόδου της τάξεως του 5% - 7% αναμένει η διοίκηση της Γρ. Σαράντης για την ερχόμενη τριετία, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (30/6/2003) γ.σ., ενώ για το 2003 οι πωλήσεις του ομίλου αναμένεται να ενισχυθούν κατά 6,8% και τα κέρδη προ φόρων κατά 5%.

Γρ. Σαράντης: Ανοδικός ρυθμός ανάπτυξης στην 3ετία
Μέσο ετήσιο ρυθμό ανόδου της τάξεως του 5% - 7% εκτιμά η διοίκηση της Γρ. Σαράντης ότι θα παρουσιάσουν οι πωλήσεις του ομίλου την ερχόμενη τριετία, όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (30/6/2003) ετήσιας γενικής συνέλευσης.

Όσον αφορά στο 2003, η διοίκηση της Γρ. Σαράντης εκτιμά πως ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών θα φτάσει στα 234 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 6,8%, με τα κέρδη προ φόρων του ομίλου να ενισχύονται κατά 5%, διαμορφούμενα στα 19 εκατ. ευρώ, ενώ μεταξύ των μελλοντικών στόχων της εταιρίας είναι η μείωση του δανεισμού κάτω από τα 100 εκατ. ευρώ.

Επίσης, σημειώνεται πως η χθεσινή γενική συνέλευση των μετόχων ενέκρινε τη διανομή μερίσματος ύψους 0,06 ευρώ για τη χρήση του 2002, διαμορφώνοντας τη μερισματική απόδοση στο 2,5%, ενώ υπενθυμίζεται πως σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της κεφαλαιακής θέσης της η Γρ. Σαράντης δεν είχε διανείμει μέρισμα τα δύο προηγούμενα χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v