Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Το «κομμάτι» που έλειπε στο παζλ της DT

Το «κομμάτι» που έλειπε από το παζλ των διεθνών δραστηριοτήτων της Deutsche Telekom χαρακτήρισε τον ΟΤΕ ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού ομίλου κ. Rene Obermann, στην ετήσια γενική συνέλευση της D.T.

ΟΤΕ: Το «κομμάτι» που έλειπε στο παζλ της DT
Το «κομμάτι» που έλειπε από το παζλ των διεθνών δραστηριοτήτων της Deutsche Telekom χαρακτήρισε τον ΟΤΕ ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού ομίλου Rene Obermann, στην ετήσια γενική συνέλευση της D.T.

"Ο ΟΤΕ ήταν το κομμάτι που έλειπε από τη διεθνή μας στρατηγική. Δεν είναι μόνο market leader στην ελληνική αγορά, αλλά διαθέτει θυγατρικές σε Ρουμανία, Βουλγαρία, πΓΔΜ και στην Αλβανία, ενώ κατέχει το 20% στον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό όμιλο της Σερβίας", φρόντισε να ενημερώσει τους μετόχους της D.T. ο κ. Obermann.

Όπως τόνισε, η συμφωνία με το ελληνικό δημόσιο είναι "εξαιρετικά ελκυστική". Όχι μόνο γιατί μέσω αυτής η D.T. αποκτά πρόσβαση σε ταχύτατα αναπτυσσόμενες περιοχές της ΝΑ. Ευρώπης, αλλά "γιατί, παρά την απόκτηση ενός μειοψηφικού ποσοστού, η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε ότι μπορούμε να έχουμε συμμετοχή και έλεγχο σε επίπεδο management".

Δεν παρέλειψε, δε, να τονίσει ότι μέσω και του ΟΤΕ -αλλά και των δικών της θυγατρικών- αυτή τη στιγμή η D.T. έχει "πρόσβαση" σε περισσότερους από 54 εκατ. πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ. Ευρώπης, ενώ τα 25 εκατ. συνδρομητές του ΟΤΕ (σταθερής και κινητής τηλεφωνίας), όχι μόνο δυναμώνουν τη θέση του γερμανικού ομίλου αλλά επιπλέον τον καθιστούν ικανό να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση της συνδρομητικής του βάσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v