Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φθηνότερο double-play από την Tellas

Το φθηνότερο Double-Play της αγοράς στα 24 Mbps προσφέρει η Tellas. Το νέο ανταγωνιστικό πακέτο συνδυάζει σταθερή τηλεφωνία και γρήγορο Internet, χωρίς πάγιο ΟΤΕ και με απεριόριστες διεθνείς κλήσεις.

Φθηνότερο double-play από την Tellas
Το φθηνότερο Double-Play της αγοράς στα 24 Mbps προσφέρει πλέον η Tellas μόνο με 39,90/μήνα ευρώ.

Το νέο ανταγωνιστικό πακέτο Tellas Double Play Unlimited συνδυάζει σταθερή τηλεφωνία και γρήγορο Internet σε ταχύτητα έως και 24Mbps, χωρίς πάγιο ΟΤΕ και με απεριόριστες διεθνείς κλήσεις στους περισσότερους προορισμούς.

Το νέο Tellas Double Play Unlimited παρέχει σε όλους τους συνδρομητές τόσο σε υπάρχοντες όσο και νέους συνδρομητές της Tellas νέα μεγαλύτερη ταχύτητα στα 24Mbps καθώς και: 

* Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά σε Ελλάδα (αστικά και υπεραστικά) 
* Απεριόριστες διεθνείς κλήσεις σε 38 χώρες** 
* 60 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλα τα εθνικά κινητά, ανεξαρτήτως δικτύου 
* Απεριόριστη χρήση DSL Internet

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, για συνδέσεις στο Tellas Double Play Unlimited που θα πραγματοποιηθούν ως και τις 30/06/08 δε χρεώνεται το τέλος ενεργοποίησης ενώ η Tellas παρέχει δωρεάν εξοπλισμό (USB & ETH) modem/router ή τη δυνατότητα απόκτησης WiFi ADSL router με ιδιαίτερα χαμηλή χρέωση***.

Νέες συνδέσεις πραγματοποιούνται στα 400 καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα καθώς και τηλεφωνικά στο 13800 (αστική χρέωση).Για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του Tellas Double Play Unlimited, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη νέα ιστοσελίδα της Tellas στο www.tellas.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v