Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακούλης: Μέρισμα 0,49 ευρώ αποφάσισε η γ.σ.

Τη διανομή μερίσματος 0,49 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η γενική συνέλευση της εταιρίας Κυριακούλης. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι όσοι κατέχουν μετοχές της εταιρίας μέχρι την 30 Ιουνίου 2003.

Κυριακούλης: Μέρισμα 0,49 ευρώ αποφάσισε η γ.σ.
Την διανομή μερίσματος 0,49 ευρώ αποφάσισε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Κυριακούλης η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 30/06.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι όσοι ήταν μέτοχοι της εταιρίας κατά την 30η Ιουνίου 2003 (στη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α.). Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει στις 5 Αυγούστου 2003.

Ωστόσο, αύξηση αναμένεται να παρουσιάσουν και φέτος τα οικονομικά αποτελέσματα της Κυριακούλης, όπως αυτό τόνισε μεταξύ άλλων σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Θεοφάνης Κυριακούλης

Ο κ. Θ. Κυριακούλης τόνισε ότι ”τόσο τη φετινή περίοδο όσο και τη σεζόν του 2004 η εταιρία θα παρουσιάσει αυξημένους ρυθμούς ανάπτυξης. Το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων για διακοπές στη χώρα μας με σκάφος παραμένει αμείωτο και αναμένεται να κορυφωθεί τη προσεχή σεζόν.”

Επίσης, στην ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρεται ότι ”οι κρατήσεις δεν επηρεάστηκαν αρνητικά ούτε ως αποτέλεσμα του πολέμου στο Ιράκ. Επίσης, στη διατήρηση των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης θα συμβάλει η δραστηριότητα της Κυριακούλης Μεσογειακαί Κρουαζιέραι Ναυτιλιακή στο χώρο των μαρινών όπου έχει ήδη τη διαχείριση και συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο των μαρινών Ζέας, Γουβιών Κέρκυρας, Λευκάδας και Καλαμάτας. Ήδη η διοίκηση της εταιρίας εξετάζει και άλλες περιπτώσεις μαρινών τις οποίες θα μπορούσε να εντάξει στις δραστηριότητές της.

Όπως επισήμανε ο κ. Θ. Κυριακούλης ενδεικτικό γεγονός της πορείας που θα έχουν και φέτος τα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας είναι η αύξηση της κερδοφορίας που παρουσιάστηκε στα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου.

Ήδη στο πρώτο τρίμηνο του έτους τα κέρδη προ φόρων της εταιρίας παρουσίασαν αύξηση κατά 8,62% και ο κύκλος εργασιών κατά 4,65% σε σχέση με τα αντίστοιχα μεγέθη το ίδιο διάστημα του 2001.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v