Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Χορηγός στην εκδήλωση της PRMIA

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της χρηματοοικονομικής κοινότητας διαχείρισης κινδύνων αναμένεται να βρεθεί η εκδήλωση της PRMIA, η οποία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των Profile & SunGard, την 22η Μαΐου.

Profile: Χορηγός στην εκδήλωση της PRMIA
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της χρηματοοικονομικής κοινότητας διαχείρισης κινδύνων αναμένεται να βρεθεί η εκδήλωση της PRMIA (Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Διαχείρισης Κινδύνων) στην Ελλάδα - ως μέρος των PRMIA Global Events for Enterprise Risk Management - η οποία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των Profile & SunGard, την Πέμπτη 22 Μαΐου, στο Athens Plaza.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το κεντρικό θέμα της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι "The Future of Risk Management - The Regulatory Impact of Current Market Events". Στην εκδήλωση, κύριος ομιλητής είναι ο Dr. David Rowe, Μέλος Δ.Σ. ΕΜΕΑ PRMIA και Group Executive Vice President for Risk Management της SunGard, με θέμα "Avoiding the Next Crisis: Are We Looking in the Wrong Direction?"

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους μέλη της Τράπεζας της Ελλάδας ενώ βασική ομιλήτρια από την πλευρά της Τ.τ.Ε. θα είναι η κα Βασιλική Ζάκκα, Υποδιευθύντρια της Διεύθυνσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος, με θέμα "The current financial turmoil as a case study for the necessity of effective risk management". Τον συντονισμό θα έχει ο κος Γιώργος Παπαδημητρίου, PRMIA Greece Regional Director & Partner, Risk Advisory Services, Ernst & Young.

Σημειώνεται, ότι στόχος των εκδηλώσεων της PRMIA είναι η ενημέρωση και κατάρτιση των υπευθύνων των τραπεζών και σχετικών οργανισμών στην διαχείριση κινδύνων, προκειμένου να επιτυγχάνεται βέλτιστη εφαρμογή των πρακτικών στους οργανισμούς τους και πληροφόρηση της ελληνικής κοινότητας του Risk Management για τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο. Ιδιαίτερα δε στο επίπεδο Enterprise Risk Management στο οποίο αναμένεται να κινηθεί ο συγκεκριμένος τομέας ώστε πλέον η διαχείριση κινδύνων να διέπει όλη την επιχείρηση.

Οι εκδηλώσεις της PRMIA αποσκοπούν στην πληροφόρηση των επαγγελματιών του κλάδου μέσω των παρουσιάσεων καίριων θεμάτων αλλά και των ευκαιριών networking. Η συμμετοχή στην συγκεκριμένη εκδήλωση είναι δωρεάν και έχει ώρα έναρξης 17.15.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v