Τρ. Αττικής: Στο μικροσκόπιο η έκθεση της ΒοΑ

Το κείμενο της μελέτης της Bank of America επεξεργάζονται από το πρωί στην Τράπεζα Αττικής. Οσον αφορά στο επικρατέστερο σενάριο, αυτό της συγχώνευσης με το Τ.Τ., δεν προβάλλεται καμία σοβαρή ένσταση, που θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Τρ. Αττικής:  Στο μικροσκόπιο η έκθεση της ΒοΑ
Οργασμός συσκέψεων από το πρωί στην Τράπεζα Αττικής. Στελέχη της τράπεζας, σε συνεργασία με τη διοίκησή της, επεξεργάζονται το κείμενο της μελέτης της Bank of America, απ’ όπου πάντως δεν προκύπτει κάποια συγκεκριμένη πρόταση, αλλά αναδεικνύονται τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής (συγχώνευση – αυτόνομη ανάπτυξη – εξειδίκευση).

Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες του euro2day.gr, σε ό,τι αφορά στο επικρατέστερο σενάριο, αυτό της συγχώνευσης με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, δεν προβάλλεται καμία σοβαρή ένσταση, που θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Εντός των επόμενων ημερών θα συγκληθεί το Δ.Σ. της Τράπεζας Αττικής, προκειμένου να ανακοινωθούν και επισήμως τα αποτελέσματα της μελέτης και στους βασικούς μετόχους της τράπεζας (ΤΣΜΕΔΕ και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο), για να ακολουθήσουν αμέσως μετά οι οριστικές αποφάσεις.

Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v