Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Συνεργασία με τη SONEDE της Τυνησίας

Υπογράφηκε μεταξύ της ΕΥΔΑΠ και της Εθνικής Εταιρίας Εκμετάλλευσης και Διανομής Νερού της Τυνησίας τριετής σύμβαση συνεργασίας στους τομείς που αφορούν στην παραγωγή, εκμετάλλευση, διανομή και ποιότητα του πόσιμου νερού.

ΕΥΔΑΠ: Συνεργασία με τη SONEDE της Τυνησίας
Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της ΕΥΔΑΠ και της Εθνικής Εταιρίας Εκμετάλλευσης και Διανομής Νερού της Τυνησίας (SONEDE) τριετής σύμβαση συνεργασίας στους τομείς που αφορούν στην παραγωγή, εκμετάλλευση, διανομή και ποιότητα του πόσιμου νερού.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ κ. Κωνσταντίνος Κωστούλας και ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της SONEDE κ. Mohamed Ali Khouaja.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η συνεργασία αφορά στα θέματα: 

* Διαχείριση έργων / Οικονομία και ποιότητα νερού / Τιμολογιακή πολιτική. 
* Θέματα υδραυλικής μηχανικής και μηχανολογίας / Τηλεδιαχείριση. 
* Πληροφορική. 
* Οργάνωση και λογιστικός έλεγχος / Λογιστική και οικονομική διαχείριση. 
* Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. 
* Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και εκπαίδευση. 
* Πολιτική χρηματοδότησης νέων συνδέσεων / Επέκταση του δικτύου διανομής.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρίες θα πραγματοποιηθεί με ανταλλαγή πληροφοριών και αναγνωριστικές αποστολές, εκπαίδευση προσωπικού, παροχή τεχνικής βοήθειας και τεχνογνωσίας σε τεχνικά, οικονομικά, διοικητικά, εμπορικά και χρηματοδοτικά προβλήματα κ.λπ.

Για τη χρηματοδότηση της συνεργασίας, εκτός από τα ίδια κεφάλαια κάθε εταιρίας, προβλέπεται να αναζητηθούν πηγές χρηματοδότησης από διεθνείς οργανισμούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v