Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Ανωμερίτη με το Δ.Σ. του ΟΛΘ

Ο προγραμματισμός των επιχειρηματικών δράσεων του ΟΛΘ και η προμελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση εμπορευματικού κέντρου, συζητήθηκαν σε κοινή σύσκεψη του Δ.Σ. του οργανισμού με τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτη.

Συνάντηση Ανωμερίτη με το Δ.Σ. του ΟΛΘ
Επίσκεψη στους χώρους του λιμανιού της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε κατά την πρώτη ημέρα παραμονής του στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Ανωμερίτης, συνοδευόμενος από το γενικό γραμματέα Λάμπρο Λαμπρόπουλο και το γενικό γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Νίκο Θωμόπουλο.

Υπήρξε συνεργασία με τη διοίκηση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, όπου και ανακοινώθηκε η προγραμματική συμφωνία κατασκευής νέων χώρων για τη στέγαση των υπηρεσιών του, με πρωτοβουλία του ΥΕΝ.

Ακολούθησε σύσκεψη με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΘ Α.Ε., στη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός των επιχειρηματικών δράσεων της εταιρίας, καθώς και η προμελέτη σκοπιμότητας για την ίδρυση εμπορευματικού κέντρου.

Συζητήθηκε επίσης η πρόταση ίδρυσης ”Ινστιτούτου Ανάπτυξης Ειδικοτήτων Λιμένων και Συνδυασμένων Μεταφορών”, όπως και η περαιτέρω αξιοποίηση των χώρων και των εγκαταστάσεων του λιμένα. Ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στο λιμάνι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v