Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Σύμβαση 40 εκατ. ευρώ με την SWO

H Intracom Telecom ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή σύμβασης αξίας 40 εκατ. ευρώ με τη Syrian Wireless Organization (SWO) για τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού (back-up) ασύρματου δικτύου τηλεπικοινωνιών στη χώρα.

Intracom: Σύμβαση 40 εκατ. ευρώ με την SWO
H Intracom Telecom, μέλος του επιχειρησιακού τομέα τηλεπικοινωνιακών λύσεων της SITRONICS, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή σύμβασης αξίας 40 εκατ. ευρώ με τη Syrian Wireless Organization (SWO) για τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού (back-up) ασύρματου δικτύου τηλεπικοινωνιών στη χώρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της σύμβασης αυτής η Intracom Telecom θα κατασκευάσει ένα εθνικό ασύρματο δίκτυο τηλεπικοινωνιών στη Συρία, το οποίο θα παρέχει στους δημόσιους οργανισμούς τη δυνατότητα χρήσης του ακόμα και σε περίπτωση έκτατης ανάγκης. Το ολοκληρωμένο έργο αυτό θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία TETRA της ιταλικής SELEX SpΑ και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός 22 μηνών.

Ο κ. Α. Μάνος, διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom, δήλωσε: "Ύστερα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής συνεργάτη, η εταιρία μας ανέλαβε να υλοποιήσει αυτό το σημαντικό και μεγάλο έργο. Οι τεχνολογικά προηγμένες λύσεις της εταιρίας μας θα παρέχουν γρήγορες, αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην πρωτεύουσα της χώρας, τη Δαμασκό, αλλά και σε αρκετές περιοχές της Συρίας. Η ανάληψη του συγκεκριμένου έργου σηματοδοτεί την έναρξη μιας στρατηγικής συνεργασίας με την SWO, ενισχύει τη δυναμική μας στην περιοχή και διευρύνει περαιτέρω το διεθνές πελατολόγιό μας." 

Όπως επισημαίνεται, η σύμβαση μεταξύ της κρατικής Syrian Wireless Organization και της Intracom Telecom υπογράφηκε στη Δαμασκό παρουσία του υπουργού Επικοινωνιών της Συρίας, κ. Imad Abdul-Ghani Sabbouni, και εκπροσώπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σχετικά με τη Syrian Wireless Organization:

Ο οργανισμός ασύρματων τηλεπικοινωνιών της Συρίας (SWO) είναι μέρος του υπουργείου Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας της Συρίας, που ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την παροχή ασύρματων υπηρεσιών στον κρατικό και ιδιωτικό τομέα. Η SWO είναι υπεύθυνη για την ενεργοποίηση του εθνικού ασύρματου δικτύου (ΤΕΤΡΑ) που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ασύρματα συστήματα στη Συρία και περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο υποσύστημα έκτακτης ανάγκης. Παράλληλα, η SWO είναι έτοιμη να προχωρήσει στην ενεργοποίηση συστήματος που θα εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις ραδιοταξί σε όλη τη Συρία.

Σχετικά με τη Selex Communications SpA:

Η Selex Communications, μέλος της Finmeccanica, είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής προηγμένων λύσεων επικοινωνιών, πλοήγησης και σημαντικών εθνικών υποδομών για κυβερνητικούς, στρατιωτικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς. Με περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και καθοδηγούμενη από την αδιάκοπη αναζήτηση της καινοτομίας, η εταιρία αναπτύσσει επικοινωνιακές λύσεις αιχμής που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Η εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται παγκοσμίως, εδρεύει στην Ιταλία και απασχολεί περίπου 4.700 υπαλλήλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v