Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Από 1/7 η διαπραγμάτευση νέων μετοχών

Από την Τρίτη 1/7 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 1.050.000 εκατ. νέων μετοχών της Eurobank, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ. στις 19/5. Ως εκ τούτου, από την 1/7 η διαπραγμάτευση των μετοχών της τράπεζας θα γίνεται σε αναπροσαρμοσμένη τιμή.

Eurobank: Από 1/7 η διαπραγμάτευση νέων μετοχών
Από την Τρίτη 1/7 θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α των 1.050.000 εκατ. νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με δικαίωμα ψήφου της Eurobank, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ. της 19/5.

Οπως ανακοίνωσε η τράπεζα, οι νέες μετοχές διανέμονται δωρεάν σε μέλη του προσωπικού της τράπεζας και των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών, περιλαμβανομένων και μελών του διοικητικού συμβουλίου και θα έχουν πιστωθεί την Τρίτη, 1 Ιουλίου 2003, στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων

Οι ανωτέρω αυξήσεις εγκρίθηκαν με την υπ’ αριθμ. Κ2-7304 απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης, καθώς επίσης και από το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 25.6.2003.

Εξάλλου, από την Τρίτη, 1 Ιουλίου 2003, η διαπραγμάτευση των μετοχών της τράπεζας θα γίνεται σε νέα αναπροσαρμοσμένη τιμή, λόγω της ανωτέρω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v