Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντραλότ: Συμφωνία τηλεφωνικού στοιχήματος Σερβίας

Νέα συμφωνία 10ετούς διάρκειας υπεγράφη μεταξύ της Yogolot - θυγατρική της Ιντραλότ- και του Εθνικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών της Σερβίας για τη διεξαγωγή προκαθορισμένου στοιχήματος μέσω τηλεφώνου.

Ιντραλότ: Συμφωνία τηλεφωνικού στοιχήματος Σερβίας
Νέα συμφωνία υπεγράφη μεταξύ της Yugolot - μέλος του Ομίλου Intralot - και του Εθνικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών της Σερβίας NARODNA LUTRIJA για τη διεξαγωγή προκαθορισμένου στοιχήματος μέσω τηλεφώνου.

Η νέα σύμβαση περιλαμβάνει την εγκατάσταση συστήματος διεξαγωγής στοιχήματος μέσω τηλεφώνου, την ανάπτυξη του απαιτούμενου εξοπλισμού και λογισμικού και την προώθηση και διαφήμιση του τηλεφωνικού στοιχήματος.

Η σύμβαση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι δεκαετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης. Την υλοποίηση της τεχνολογικής υποδομής του έργου θα αναλάβει η Yugolot και τις παρεχόμενες υπηρεσίες διεξαγωγής του παιχνιδιού η Εταιρία Στοιχημάτων.

Η αμοιβή της Yugolot καθορίζεται ως ποσοστό επί των συνολικών εισπράξεων του παιχνιδιού από το τηλεφωνικό στοίχημα.

Υπενθυμίζεται ότι η Yugolot ανέλαβε την οργάνωση του προκαθορισμένου στοιχήματος στη Σερβία για την NARODNA LUTRIJA το Δεκέμβριο του 2002 και αναμένεται η επίσημη έναρξή του το Σεπτέμβριο.

Η νέα αυτή σύμβαση, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, δίνει τη δυνατότητα στην Intralot να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της στη Σερβία, εδραιώνοντας τη θέση της στην αγορά του στοιχήματος, η οποία υπολογίζεται σε 300 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v