Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αισιοδοξία στο Μεταφορών για το deal ΟΤΕ - DT

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδος αναμένεται να κλείσει το deal ανάμεσα στο ελληνικό δημόσιο και την D.T εκτιμούν κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

  • του Ηλία Ντράλλου
Αισιοδοξία στο Μεταφορών για το deal ΟΤΕ - DT
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδος αναμένεται να κλείσει το deal ανάμεσα στο ελληνικό δημόσιο και την D.T εκτιμούν κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών, οι οποίοι και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παραμένει σε εκκρεμότητα ο καθορισμός της τιμής αγοράς των μετοχών και οι τεχνικής φύσεως λεπτομέρειες που αφορούν την εκχώρηση του μάνατζμεντ, ωστόσο θεωρούν ότι οι συζητήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Για το ενδεχόμενο ενεργοποίησης της δημόσιας πρότασης υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου σημείωσε, ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας, διότι θεωρεί ότι ισχύει ο νόμος περί αποκρατικοποιήσεων, αποφεύγοντας ωστόσο να κάνει προβλέψεις για τις αντιδράσεις των μικρομετόχων, μέσω της δικαστικής οδού.

«Δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, ούτε να κάνουμε κάτι για αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ανοιχτή και αυτήν την πιθανότητα που μπορεί να οδηγήσει σε νέες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v