Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΑΝΦ:Αρχισε το ”μάζεμα” μετοχών η μητρική Vodafone

Στην Vodafone Plc κατέληξε το πακέτο των 5,628 εκατ. μετοχών της Vodafone Panafon που άλλαξε χέρια την Τετάρτη στο ελληνικό χρηματιστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής εταιρίας.

ΠΑΝΦ:Αρχισε το ”μάζεμα” μετοχών η μητρική Vodafone
Η Vodafone Group Plc είναι ο αγοραστής των 5,628 εκατ. μετοχών (ποσοστό 1,03%) της Panafon - Vodafone που άλλαξαν σήμερα χέρια στο ελληνικό χρηματιστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής εταιρίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πωλητής είναι ξένος θεσμικός, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Το ύψος του πακέτου έφτασε περίπου τα 33 εκατ. ευρώ, αφού αυτό πραγματοποιήθηκε στα 5,8 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, ότι τους τελευταίους μήνες κυοφορούνται διαδικασίες για την απόκτηση από τη μητρική Vodafone ποσοστού που κατέχει η Intracom στην ελληνική εταιρία (9,4%).

Σύμφωνα με επίσης με πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν καταλήξει, καθώς η διοίκηση της Intracom δεν δείχνει ικανοποιημένη με το premium που προσφέρεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v