Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Έργο για ΕΚΕΤΑ ύψους 525.000 ευρώ

Το ΕΚΕΤΑ, ανέθεσε στη Space Hellas μετά από διαγωνισμό, την προμήθεια και εγκατάσταση τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού για την αναβάθμιση, επέκταση και ενοποίηση του δικτύου φωνής και δεδομένων του, ύψους 525.000 ευρώ.

Space: Έργο για ΕΚΕΤΑ ύψους 525.000 ευρώ
Το ΕΚΕΤΑ, ανέθεσε στη Space Hellas μετά από διαγωνισμό, την προμήθεια και εγκατάσταση τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού για την αναβάθμιση, επέκταση και ενοποίηση του δικτύου φωνής και δεδομένων του. Το ύψος του έργου ανέρχεται στις 525.000 ευρώ. Στη σύμβαση περιλαμβάνεται και η τετραετής παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,το Ε.Κ.Ε.Τ.Α, στα πλαίσια της επέκτασής του με την προσθήκη τριών νέων κτιρίων που θα στεγάσουν τα Ινστιτούτα ΙΠΤΗΛ, ΙΝΑ και ΙΜΕΤ, προχωρά στην αναβάθμιση της δικτυακής του υποδομής και στην ενοποίηση του δικτύου φωνής και δεδομένων του. Με αυτόν τον τρόπο, στοχεύει στην παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους χρήστες του δικτύου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Για τη διασύνδεση των κτιρίων του Ε.Κ.Ε.Τ.Α., θα εγκατασταθεί δίκτυο κορμού (backbone network), τεχνολογίας 10 Gigabit Ethernet (10GE). Επίσης, θα εγκατασταθεί σύστημα IP Τηλεφωνίας, ώστε και οι υπηρεσίες μετάδοσης φωνής να μπορούν να υλοποιηθούν στο ίδιο δίκτυο κορμού. O εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί για την υλοποίηση του έργου είναι της εταιρίας Cisco.

Για την ολοκλήρωση της νέας υποδομής του Ε.Κ.Ε.Τ.Α., θα εργαστούν συστηματικά εξειδικευμένοι μηχανικοί του υποκαταστήματος της Space Hellas στη Βόρεια Ελλάδα, στοχεύοντας στην ολοκλήρωση του έργου μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v