Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Παραλαβή νέου δεξαμενόπλοιου

Την παραλαβή του νέου δεξαμενοπλοίου ”Ειρήνη” γνωστοποίησε η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο αναμένεται να κάνει το πρώτο του ταξίδι προς το λιμάνι Bar του Μαυροβουνίου, μεταφέροντας πλήρες φορτίο λευκών προϊόντων στις εκεί εγκαταστάσεις του ομίλου.

ΕΛΠΕ: Παραλαβή νέου δεξαμενόπλοιου
Την παραλαβή του νέου δεξαμενοπλοίου ”Ειρήνη” στις 23/6/2003, στις λιμενικές εγκαταστάσεις του Διυλιστηρίου Ασπροπύργου, γνωστοποίησε η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού της προγράμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το δεξαμενόπλοιο ”Ειρήνη” μετά τη λήξη της τελετής παραλαβής κάνει το πρώτο του ταξίδι με τη σημαία της Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. προς το λιμάνι BAR του Μαυροβουνίου, μεταφέροντας πλήρες φορτίο λευκών προϊόντων στις εκεί εγκαταστάσεις του ομίλου.

Το Δ/Π ”Ειρήνη” είναι διπλού τοιχώματος και πυθμένα (DOUBLE SKIN) και κατασκευάστηκε για να μεταφέρει λευκά φορτία πετρελαίου και χημικά προϊόντα, ενώ διαθέτει τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος από πιθανή ρύπανση πετρελαιοειδών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v