Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unisystems: O κ. Καραγεώργης Αντιπρόεδρος και CEO

Ο Αντιπρόεδρος της Unisystems,  κ. Δημήτρης Καραγεώργης αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης της Decision και των δραστηριοτήτων της Info-Quest στα έργα πληροφορικής.

Unisystems: O κ. Καραγεώργης Αντιπρόεδρος και CEO
Η εταιρεία Unisystems (100% θυγατρική της Info-Quest) ολοκλήρωσε την 31/12/2007 την απορρόφηση της εταιρείας Decision και των δραστηριοτήτων της Info-Quest στα έργα και τις υπηρεσίες πληροφορικής.

Με τη συγχώνευση αυτή των δραστηριοτήτων τριών εταιρειών, δημιουργήθηκε μία πολύ μεγάλη - για τα ελληνικά δεδομένα - εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής με παρουσία σε 5 χώρες, ετήσιο κύκλο εργασιών Ευρώ 130 εκ. περίπου και 600 εργαζόμενους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής επέκτασης και ανάπτυξης της εταιρίας το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε στην συνεδρίασή της 7η Μαΐου τις εξής αλλαγές στην Διοίκηση της εταιρείας: 

* Ο Γιώργος Δεληγιάννης ως Πρόεδρος της εταιρείας, θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανάπτυξη των εργασιών (business development) στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα καθαρά στρατηγικό ρόλο επικεντρωμένο στη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρίας.
 
* Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Καραγεώργης αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Σας παραθέτουμε το νέο Δ.Σ. της Εταιρίας:

Γεώργιος Δεληγιάννης του Κίμωνα, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Εκτελεστικό Μέλος, Καραγεώργης Δημήτριος του Αλεξάνδρου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Βαρσάμης Χρήστος του Γεωργίου, Σύμβουλος, μη Εκτελεστικό Μέλος, Γεωργιάδης Αρης του Γεωργίου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος, Εφορακόπουλος Δημήτριος του Ιωάννη, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Λαφογιάννης Απόστολος του Δημητρίου, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Ταμβακάκης Φαίδων - Θεόδωρος του Δημητρίου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.

Δεν έχει γίνει αλλαγή στο υφιστάμενο Δ.Σ. και στα Διευθυντικά Στελέχη της Εταιρίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο πριν την μεταβολή: Γεώργιος Δεληγιάννης του Κίμωνα, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Καραγεώργης Δημήτριος του Αλεξάνδρου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Εκτελεστικό Μέλος, Βαρσάμης Χρήστος του Γεωργίου, Σύμβουλος, μη Εκτελεστικό Μέλος, Γεωργιάδης ?ρης του Γεωργίου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος, Εφορακόπουλος Δημήτριος του Ιωάννη, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Λαφογιάννης Απόστολος του Δημητρίου, Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος, Ταμβακάκης Φαίδων - Θεόδωρος του Δημητρίου, Σύμβουλος, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v