Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόκκαλης: Απερρίφθη ρωσική αίτηση για ασφαλιστικά

Απερρίφθη το μεσημέρι της Τετάρτης το αίτημα του Eθνικού Iδρύματος Aθλημάτων της Pωσικής Oμοσπονδίας για έκδοση προσωρινής διαταγής στο θέμα των ασφαλιστικών μέτρων κατά της European Games Ltd, συμφερόντων Σ. Κόκκαλη. Με σκληρούς χαρακτηρισμούς σχολίασε την απόφαση ο Σ. Κόκκαλης.

Κόκκαλης: Απερρίφθη ρωσική αίτηση για ασφαλιστικά
Aπερρίφθη το μεσημέρι της Τετάρτης από το Πρωτοδικείο Aθηνών το αίτημα του Eθνικού Iδρύματος Aθλημάτων της Pώσικης Oμοσπονδίας για έκδοση προσωρινής διαταγής στο θέμα των ασφαλιστικών μέτρων που στρεφόταν κατά της European Games Ltd., με έδρα το Δουβλίνο της Iρλανδίας, και φερόμενο ως ιδιοκτήτη της τον επιχειρηματία κ. Σ. Kόκκαλη.

H εκδίκαση της αίτησης έχει προσδιοριστεί για τις 29 Aυγούστου 2003.

Στην εκδίκαση δεν εμφανίστηκε η European Games Ltd., αλλά παρενέβη διά των νομικών εκπροσώπων του ο κ. Σ. Kόκκαλης και η εταιρία Spectro. Tην εκπροσώπηση του κ. Kόκκαλη είχε το νομικό γραφείο Σαραντίτη.

Ανακοίνωση Σ. Κόκκαλη

Με αφορμή την απόρριψη του αιτήματος έκδοσης προσωρινής διαταγής από το Πρωτοδικείο Αθηνών το οποίο κατέθεσαν οι φερόμενοι ως εκπρόσωποι του Ρωσικού Ιδρύματος NSF κατά της εταιρείας European Games, ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα έπεσε στο κενό ακόμα μία προσπάθεια της ενορχηστρωμένης επίθεσης που ασκούν, με ιδιαίτερη ένταση τον τελευταίο καιρό και για εμφανείς λόγους, τα ίδια πάντοτε οργανωμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, σε εκκρεμή υπόθεση που με αφορά.

Το ανύπαρκτο Ρωσικό Ίδρυμα που προφανώς χρησιμοποιούν, εκπροσωπούμενο από Έλληνα πρώην πιλότο της ΟΑ, απέτυχε να πείσει το δικαστήριο ότι διατηρεί βάσιμες απαιτήσεις κατά οποιουδήποτε, συμπεριλαμβανομένου εμού, με αποτέλεσμα να απορριφθεί το αίτημά τους για λήψη προσωρινής διαταγής, εν όψει ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν.

Υπενθυμίζω ότι όλες οι αιτιάσεις του Ρωσικού αυτού Ιδρύματος έχουν ήδη απορριφθεί από Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Γενεύης πριν από δύο χρόνια και από ελβετικά ποινικά δικαστήρια πριν από έναν χρόνο.

Έτσι, διαψεύδονται τα ούτως ή άλλως ανακριβέστατα δημοσιεύματα που μιλούσαν για αιτούμενη κατάσχεση της δικής μου περιουσίας, ενώ δεν ήμουν καν διάδικος, αλλά και γενικότερα τα κατασκευασμένα σενάρια δήθεν δικής μου εμπλοκής, τα οποία βέβαια μοναδικό σκοπό είχαν, για άλλη μια φορά, τον επηρεασμό της ελληνικής δικαιοσύνης, εν όψει της αυριανής σύγκλησης της Ολομέλειας Εφετών.

Ας καταλάβουν, επιτέλους όποιοι ενορχηστρώνουν τις επιθέσεις αυτές ότι με ψεύδη και συκοφαντίες κανείς δεν δικαιώνεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v