Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Ανω των 300 εκατ. οι πωλήσεις από ΙΚΕΑ

Η Fourlis Συμμετοχών, με αφορμή συνέντευξη του προέδρου του ομίλου κ. Β. Φουρλή στο euro2day.gr ανακοινώνει ότι τα 4 καταστήματα ΙΚΕΑ σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2008, θα υπερβούν σημαντικά τα 300 εκατ. ευρώ πωλήσεις.

Φουρλής: Ανω των 300 εκατ. οι πωλήσεις από ΙΚΕΑ
Η εταιρεία Fourlis Συμμετοχών, με αφορμή συνέντευξη του προέδρου του ομίλου Fourlis κυρίου Βασιλείου Φουρλή στην ιστοσελίδα EURO2day στις 07/05/2008, ανακοινώνει ότι κατά τη διάρκεια της συνεντεύξεως ο κ. Φουρλής ανέφερε ότι η εκτίμηση της διοίκησης είναι ότι τα τέσσερα καταστήματα ΙΚΕΑ σε Ελλάδα και Κύπρο για το 2008, θα υπερβούν σημαντικά τα 300 εκατ. ευρώ πωλήσεις.

Ο εσωτερικός στόχος ωστόσο του ομίλου για το μέλλον και συγκεκριμένα για το 2013, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη της ΙΚΕΑ και το δίκτυο της θα αριθμεί πια 12 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, είναι 1 δισ. ευρώ.

Τέλος ο κύριος Φουρλής ανέφερε ότι οι επίσημες προβλέψεις του ομίλου, για τη χρήση 2008, προς την επενδυτική κοινότητα διατυπώνονται στην τακτική γενική συνέλευση του ομίλου, οπότε απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα νούμερα.

Ωστόσο, εκτιμά ότι θα είναι μια θετική χρήση, μιας και όλοι οι τομείς δραστηριοποίησης μας αναπτύσσονται κανονικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v