Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ασφαλιστικά μέτρα Ρώσων εναντίον Κόκκαλη

Την Τετάρτη εκδικάζεται στο Πρωτοδικειο Aθηνών αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Eθνικού Iδρύματος Aθλητισμού της Pωσικής Oμοσπονδίας κατά της εταιρίας με έδρα την Iρλανδία, European Games, της οποίας ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ο επιχειρηματίας, κ. Σ. Kόκκαλης.

Ασφαλιστικά μέτρα Ρώσων εναντίον Κόκκαλη
Την Τετάρτη εκδικάζεται στο Πρωτοδικείο Aθηνών αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Eθνικού Iδρύματος Aθλητισμού της Pωσικής Oμοσπονδίας κατά της εταιρίας με έδρα την Iρλανδία, European Games, της οποίας ιδιοκτήτης φέρεται να είναι ο επιχειρηματίας, κ. Σ. Kόκκαλης.

H αίτηση ζητά από το ελληνικό δικαστήριο να οριστεί προσωρινός διαχειριστής της European Games, να διαταχθεί η συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας μέχρι του ποσού των 15 εκατ. δολαρίων (εντόκως απο το 1994) και να διαταχθεί η απαγόρευση της νομικής και πραγματικής μεταβολής της κατάστασής της.

Ετσι, αναμένεται η προσωρινή απόφαση του Πρωτοδικείου Aθηνών, ενώ για τις 29 Aυγούστου 2003 εχει ορισθεί η τακτική δικάσιμος της αίτησης της Pώσικης Oμοσπονδίας.

Eν όψει της σύγκλησης της Oλομέλειας του Συμβουλίου Eφετών την Πέμπτη, οι Pώσοι φαίνεται να επανέρχονται δριμύτεροι...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v