Πληροφορίες για δημόσια προσφορά στην Hellas Can

Με βάση πληροφορίες για επικείμενη δημόσια προσφορά στην Hellas Can σε τιμή υψηλότερη από την τρέχουσα, κινείται ανοδικά η μετοχή της εταιρίας. Αγνοια για τις κινήσεις του βασικού μετόχου δηλώνουν στο euro2day.gr αρμόδια στελέχη της, χωρίς να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύδουν.

Πληροφορίες για δημόσια προσφορά στην Hellas Can
Εντονη άνοδο και με ιδιαίτερα αυξημένο τζίρο καταγράφει αυτή την ώρα η μετοχή της Hellas Can. Σύμφωνα με πληροφορίες και φήμες της αγοράς, η άνοδος οφείλεται στο ότι, εντός των ημερών (πιθανώς και αύριο!), επίκειται δημόσια προσφορά για τις μετοχές της εταιρίας, η οποία είναι θυγατρική της Crown Incorporated με έδρα τη Φιλαδέλφεια.

Ωστόσο, σε επικοινωνία με τα αρμόδια στελέχη της εταιρίας, οι πληροφορίες αυτές δεν διασταυρώθηκαν και άρα μεταφέρονται με επιφύλαξη, καθώς τα στελέχη αυτά δήλωσαν άγνοια για τις κινήσεις του βασικού μετόχου.

Σημειώνεται ότι προ ολίγου η μετοχή κατέγραφε άνοδο σε ποσοστό άνω του 7,79%, με τζίρο περίπου 240.000 τεμαχίων, που είναι σχεδόν πενταπλάσιος του μέσου ημερήσιου όγκου των τελευταίων 10 ημερών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v