Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Στις 29/5 η γενική συνέλευση

Την 29η Μαΐου 2008 θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της Μotor Oil, στην οποία θα συζητηθούν η εκλογή μελών νέου Δ.Σ. καθόσον λήγει η θητεία του υπάρχοντος, η έγκριση μερίσματος και η τροποποίηση του καταστατικού.

Motor Oil: Στις 29/5 η γενική συνέλευση
Την 29η Μαΐου 2008 θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση της Μotor Oil, στην οποία θα συζητηθούν η εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθόσον λήγει η θητεία του υπάρχοντος, η έγκριση μερίσματος και η τροποποίηση του καταστατικού.

Επιπλέον η έγκριση του σχηματισμού φορολογηθέντος αποθεματικού ποσού  3.629.713 ευρώ για την κάλυψη της ίδιας συμμετοχής της Εταιρείας στην υλοποίηση επενδυτικού έργου το οποίο ειδικότερα αφορούσε: (α) στην εισαγωγή φυσικού αερίου στο διϋλιστήριο και (β) στην αντικατάσταση ενός αεριοστροβίλου της μονάδας συμπαραγωγής.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας απαρτία και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων επί ορισμένων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει σε Α' Επαναληπτική Συνέλευση την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008 και Β' Επαναληπτική Συνέλευση την Τρίτη 24 Ιουνίου 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v