Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιπποτούρ: Καμιά διαμάχη με ΟΠΑΠ, Intralot

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων περί δικαστικής διαμάχης με ΟΠΑΠ και Intralot προχώρησε η Ιπποτούρ, η οποία αναφορικά με τη δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του ΟΔΙΕ πριν από 3 μήνες, χαρακτηρίζει ύποπτη τη χρονική περίοδο δημοσιοποίησής της.

Σενάρια χαρακτηρίζει η διοίκηση της Ιπποτούρ δημοσιεύματα από μερίδα του Τύπου (5/3), στα οποία αναφέρεται ότι η εταιρία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τις εταιρίες ΟΠΑΠ και Intralot.

Aναφορικά δε με την ποινική δίωξη που είχε ασκηθεί σε βάρος του προέδρου και των μελών του Δ.Σ. του ΟΔΙΕ πριν από περίπου τρεις μήνες, στην ανακοίνωσή της η Ιπποτούρ αναφέρει ότι η χρονική περίοδος που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίηση της εν λόγω δίωξης σχετίζεται με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην οικονομική ζωή της χώρας και εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα που το δημιούργησαν και επιθυμούν να το συντηρούν.

Σχετικά με τις αιτιάσεις του ΟΔΙΕ που αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωσή του (6/3), η Ιπποτούρ αναφέρει ότι προτίθεται να απαντήσει με ιδιαίτερο δελτίο τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι η μήνυση αφορούσε απάτη για ποσό περίπου 1,5 δισ. δρχ. που, όπως υποστηρίζει η Ιπποτούρ, απώλεσε εξαιτίας της μη επιλογής της σε διαγωνισμό που είχε προκηρύξει το καλοκαίρι του 1999 ο ΟΔΙΕ για την κατασκευή νέου Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο και Ιπποδρομίου στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v