Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 3,75 ευρώ η τιμή διάθεσης του 33,4% της ΕΧΑΕ

Εντός των επόμενων 15 εργάσιμων ημερών θα γίνει η μεταβίβαση του 33,4% της ΕΧΑΕ από το Δημόσιο σε υφιστάμενους μετόχους του oμίλου, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση υπουργείου Οικονομικών. Στα 3,75 ευρώ ορίστηκε η τιμή διάθεσης ανά μετοχή.

Στα 3,75 ευρώ η τιμή διάθεσης του 33,4% της ΕΧΑΕ
Εντός των επόμενων 15 εργάσιμων ημερών θα γίνει η μεταβίβαση του 33,4% της ΕΧΑΕ από το Δημόσιο σε υφιστάμενους μετόχους του ομίλου.

Με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών γνωστοποιείται και επίσημα πως η κοινή διάθεση των μετοχών αυτών θα γίνει στην τιμή των 3,75 ευρώ ανά μετοχή.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, η τιμή αυτή είναι ανώτερη κατά 30,66% του μέσου όρου τιμών κλεισίματος του τελευταίου εξαμήνου (2,87 ευρώ) και κατά 13,64% του μέσου όρου τιμών κλεισίματος του τελευταίου δωδεκαμήνου (3,30 ευρώ).

Η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών θα γίνει εντός των επομένων 15 εργασίμων ημερών στους επτά τραπεζικoύς ομίλους - μετόχους της ΕΧΑΕ και αφού τηρηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

Στη συνέχεια και μόλις παρασχεθούν οι σχετικές εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές (τόσο της ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς όσο και της αρμόδιας –λόγω προμετόχων- χρηματιστηριακής αρχής του Λουξεμβούργου) και της τήρησης όλων των αναγκαίων διαδικασιών που προβλέπει ο Νόμος, περιλαμβανομένης της προσφοράς μετοχών στους κατόχους προμετόχων, οι επτά τραπεζικοί όμιλοι θα διαθέσουν, μέσω πρόσκλησης, προς όλους όσους εμφανίζονται ως μέτοχοι της ΕΧΑΕ την 20.6.2003, τις μετοχές που τους αναλογούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v