Νew Millenium: Ψηλότερα ο πήχυς της τιμής αγοράς

Συνεχίζονται οι αγορές μετοχών της εταιρίας New Millenium από τις εταιρίες Maritime & Financial Investments (πρώην Marfin AEΠΕΥ) και Laxey και με τιμές αγοράς που ξεπερνούν την προσφορά της Deutsche Bank.

Νew Millenium: Ψηλότερα ο πήχυς της τιμής αγοράς
Νέες αγορές στη μετοχή της εταιρίας New Millenium ανακοίνωσαν οι εταιρίες Maritime & Financial Investments και Laxey, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους προς τις χρηματιστηριακές αρχές.

Σημαντικό στοιχείο των ανωτέρω συναλλαγών είναι ότι έγιναν με τιμή που είναι υψηλότερη από την νέα αναθεωρημένη τιμή της δημόσιας προσφοράς της Deutsche Bank, ήτοι 1,35 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία Laxey Greek Investments προχώρησε στις 18 Ιουνίου στην αγορά 1.020 μετοχών της επενδυτικής εταιρίας με τιμή αγοράς στα 1,36 ευρώ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ποσοστό της Laxey εξακολουθεί να διαμορφώνεται στο 8,48%.

Αντίστοιχα η Maritime & Financial Investments στις 17 Ιουνίου 2003 προχώρησε στην αγορά 1.460 μετοχών με τιμή αγοράς τα 1,36 ευρώ. Το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας διατηρείται στο 7,5% κατέχοντας 1.367.790 μετοχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v