Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-quest: Αγορές μετοχών από βασικούς μετόχους

Στην αγορά μετοχών της εταιρίας Ιnfo-quest προτίθενται να προχωρήσουν ο κ. Θ. Φέσσας και η κ. Ε. Κουτσουρέλη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι αγορές θα γίνουν από εταιρίες τις οποίες ήδη ελέγχουν.

Info-quest: Αγορές μετοχών από βασικούς μετόχους
Στην αγορά μετοχών της εταιρίας Info-quest σκοπεύουν να προχωρήσουν οι βασικοί μέτοχοι, Θ. Φέσσας και η Ε. Κουτσουρέλη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή τους προς τις χρηματιστηριακές αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θ. Φέσσας προανήγγειλε μέσω επιστολής προς το Χ.Α. την αγορά 3.000.000 επιπλέον μετοχών της εταιρίας, ήτοι ποσοστό 5,7% του μετοχικού κεφαλαίου. Το χρονικό διάστημα το οποίο θα πραγματοποιηθούν οι συναλλαγές είναι μεταξύ 20/06/2003 μέχρι 30/07/2003.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του, ο κ. Θ. Φέσσας αυτή τη στιγμή κατέχει άμεσα ποσοστό 20,48%, ενώ έμμεσα κατέχει ποσοστό 22,11% μέσω εταιριών τις οποίες ελέγχει, ήτοι συνολικά 42,59%. Σημειώνεται ότι οι μετοχές που προτίθεται να αγοράσει ο κ. Φέσσας είναι μέρος αυτών των οποίων τα δικαιώματα ψήφου ελέγχει.

Αντίστοιχα, η κ. Ευτυχία Κουτσουρέλη, σύμφωνα με επιστολή της προς το Χ.Α., στο ίδιο διάστημα προτίθεται να προχωρήσει σε αγορά μετοχών της εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα σκοπεύει να αγοράσει 6.000.000 μετοχές, ήτοι ποσοστό 11,4%, από εταιρίες τις οποίες ήδη ελέγχει.

Σημειώνεται ότι η κ. Κουτσουρέλη κατέχει έμμεσα, μέσω εταιριών που ελέγχει, ποσοστό 16,88% του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ άμεσα ελέγχει ποσοστό 8,43%. Επίσης σημειώνεται ότι οι μετοχές που προτίθεται να αγοράσει η κ. Κουτσουρέλη είναι μέρος αυτών των οποίων τα δικαιώματα ψήφου ελέγχει.

Οι παραπάνω συναλλαγές των δύο μετόχων πρόκειται να πραγματοποιηθούν από τη ΣΙΓΜΑ ΑΧΕΠΕΥ και την Alpha Finance ΑΧΕΠΕΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v