Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Σύμβαση με δύο λοταρίες της Ολλανδίας

Η Intralot μέσω της θυγατρικής της INTRALOT Nederland, σε συνέχεια ενός διπλού διαγωνισμού, υπέγραψε σύμβαση και με τις δύο κορυφαίες λοταρίες της Ολλανδίας την De Lotto και την De Nederlandse Staatsloterij.

Intralot: Σύμβαση με δύο λοταρίες της Ολλανδίας
Η Intralot μέσω της θυγατρικής της INTRALOT Nederland, σε συνέχεια ενός πρωτοφανούς παγκόσμιου διπλού διαγωνισμού, υπέγραψε σύμβαση και με τις δύο κορυφαίες λοταρίες της Ολλανδίας την De Lotto και την De Nederlandse Staatsloterij, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η De Nederlandse Staatsloterij είναι η παλαιότερη λοταρία του κόσμου, με ρεκόρ αδιάκοπης λειτουργίας 282 ετών, η οποία σήμερα λειτουργεί αριθμοπαιχνίδια, ενώ η De Lotto διαθέτει ευρεία γκάμα παιχνιδιών, περιλαμβανομένων αριθμολαχείων, στιγμιαίων (ξυστών) λαχείων και προκαθορισμένου στοιχήματος.
 
Οι δύο λοταρίες συναγωνίζονται στην τοπική αγορά και τα τελευταία χρόνια το μερίδιο αγοράς τους έχει αυξηθεί σημαντικά. Ο συνολικός τους τζίρος για το 2007 έφτασε το 1,1 δισ. ευρώ.

Οι όροι της σύμβασης προβλέπουν διάρκεια έργου 7 ετών με επιπλέον πιθανότητα υπογραφής 3 ετήσιων ανανεώσεων. Το νέο σύστημα θα ξεκινήσει να λειτουργεί το τρίτο τρίμηνο του 2009. 

Σημειώνεται ότι η Intralot θα αναλάβει την παροχή, τη συντήρηση και την υποστήριξη, καθώς και τη διαχείριση του συστήματος και των δύο λοταριών. Πιο συγκεκριμένα, η Intralot θα παρέχει στις δύο λοταρίες ένα κοινό κεντρικό σύστημα, την πλατφόρμα LOTOSTM O/S και θα εφοδιάσει τα σημεία πώλησης με 1.000 τερματικά microLOT και 4.500 από τα νέα τερματικά Iris, εισάγοντας σε αυτό το μεγάλης κλίμακας έργο την πρωτοποριακή τεχνολογία Icon Digital Imaging της εταιρίας.

Όπως επισημαίνεται, τα 5.500 τερματικά δημιουργούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό αποκλειστικά για τις ανάγκες των σημείων πώλησης των ολλανδικών λοταριών, παρέχοντας αποτελεσματικότητα και εργονομία στα πρακτορεία.

Επίσης, η Intralot θα παρέχει ένα πρωτεύον και ένα δευτερεύον κεντρικό σύστημα, υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών κι ένα τηλεφωνικό κέντρο τόσο για τα συνεργαζόμενα πρακτορεία όσο και για τους παίκτες.

Επιπλέον, η εταιρία θα καλύψει τις ανάγκες των λοταριών όσον αφορά στα νέα μέσα με την πλατφόρμα B-On, προσφέροντας σε αυτό το έργο τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή επικράτεια λειτουργία B-On. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως περίπου το 50% των πωλήσεων και των δύο λοταριών πραγματοποιείται online από 2,5 εκατ. χρήστες, η πλατφόρμα B-On είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ανάπτυξή τους.

Ακόμα, η Intralot θα προσφέρει έναν αριθμό υπηρεσιών και εφαρμογών προστιθέμενης αξίας, οι οποίες θα ενσωματωθούν στο κεντρικό σύστημα, ώστε να αυξηθεί η επάρκεια των λοταριών, όπως, ανάμεσα σε άλλα, εξοπλισμό στα σημεία πώλησης, υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου για το στοίχημα και διανομή στιγμιαίων λαχείων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: "Η πρωτοποριακή απόφαση των δύο λοταριών να διεξαγάγουν διαγωνισμό από κοινού έδωσε στην Intralot την ευκαιρία να σχεδιάσει μία μοναδική λύση προσαρμοσμένη στους πελάτες, η οποία να ικανοποιεί τις ανάγκες και των δύο λοταριών.

Ενώ οι ολλανδικές λοταρίες επωφελούνται από εξαιρετικές οικονομίες κλίμακας, η Intralot παρέχει λύσεις και υπηρεσίες, οι οποίες ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο και διατηρούν ισχυρή την ασφάλεια, βελτιώνοντας την ίδια στιγμή την απόδοση και την επίτευξη του στόχου. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος αυτού του έργου, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά έργα που έχουν ποτέ υλοποιηθεί στην παγκόσμια αγορά τυχερών παιχνιδιών, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τον κλάδο. Η Intralot οδηγεί τις δύο λοταρίες σε μία νέα εποχή, μεγιστοποιώντας τα οφέλη που θα φέρουν στους σχετικούς δικαιούχους".

Η διευθύντρια της De Staatsloterij, κ. YRC (Yvonne) van Oort, σχολίασε: "Είμαστε πεπεισμένοι πως η Intralot είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων τόσο της Nederlandse Staatsolerij, όσο και της De Lotto. Η βελτίωση της επάρκειάς μας με την ταυτόχρονη μείωση της πολυπλοκότητας των μηχανισμών μας και η καλύτερη υποστήριξη του δικτύου των πρακτόρων μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του έργου. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες που θα προσφέρει η Intralot στις λοταρίες και αναμένουμε την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου".

O διευθυντής της De Lotto, κ.Tjeerd Veenstra, πρόσθεσε: "Οι λοταρίες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του διαγωνισμού βρέθηκαν ενώπιον δύο σημαντικών προκλήσεων. Η πρώτη ήταν η μετατροπή σε συμφωνία που να αφορά στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης. Η δεύτερη πρόκληση είχε σχέση με τη συνεργασία δύο αυτόνομων λοταριών, οι οποίες θα παραμείνουν ανταγωνιστικές. Η πρόταση της Intralot μας έπεισε ότι θα παρέχει μια αξιόπιστη και τεχνολογικά προηγμένη λύση. Ανυπομονούμε για τη μελλοντική μας συνεργασία".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v