Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνική Ολυμπιακή: Ολα νόμιμα στο Porto Carras

Ανακριβή χαρακτηρίζει η Τεχνική Ολυμπιακή τα δημοσιεύματα σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο Porto Carras Grand Resort, τονίζοντας ότι όλες οι εργασίες είναι νόμιμες, καθώς και ότι έχει καταθέσει 11 φακέλους με όλα τα δικαιολογητικά για την έκδοση των πολεοδομικών αδειών.

Τεχνική Ολυμπιακή: Ολα νόμιμα στο Porto Carras
Ψευδή και ανακριβή χαρακτηρίζει η Τεχνική Ολυμπιακή τα δημοσιεύματα σχετικά με τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο Porto Carras Grand Resort της Χαλκιδικής, τονίζοντας ότι όλες οι εργασίες που έγιναν και γίνονται είναι νόμιμες, καθώς και ότι έχει καταθέσει 11 φακέλους με όλα τα δικαιολογητικά με σύννομες διαδικασίες για την έκδοση των πολεοδομικών αδειών.

Ειδικότερα, τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα αυθαίρετο κτίσμα στο Porto Carras Grand Resort, όλα τα σχετικά δημοσιεύματα είναι ανακριβή και το μόνο που καταφέρνουν είναι να δυσφημούν τη χώρα μας στο εξωτερικό, ειδικά την περίοδο που φιλοξενεί το μεγαλύτερο γεγονός της ελληνικής προεδρίας.

Επισημαίνεται, ακόμη, ότι μόνο ένα μικρό μέρος των έργων πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες της Συνόδου Κορυφής, ενώ το υπόλοιπο είναι τμήμα του επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας, ύψους 450 εκατ. ευρώ, που σκοπό έχει την αναγέννηση του Porto Carras Grand Resort και του τουρισμού στη Χαλκιδική.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι συμφωνίες με την ελληνική πολιτεία τηρήθηκαν στο ακέραιο και τα έργα παραδόθηκαν με βάση τα χρονοδιαγράμματα που είχαν καθοριστεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v