Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Xωρίς το δικαίωμα μερίσματος από 19 Ιουνίου

Από σήμερα 19 Ιουνίου οι μετοχές της ΕΥΑΘ θα διατίθενται για διαπραγμάτευση χωρίς το μέρισμα του 2002, 0,30 ευρώ ανά μετοχή. Επίσης, η εταιρία διαψεύδει δημοσίευμα για επιβολή τέλους βιολογικού καθαρισμού.

ΕΥΑΘ:  Xωρίς το δικαίωμα μερίσματος από 19 Ιουνίου
διανομή μερίσματος 0,30 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2002 ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου.

Δικαιούχοι μερίσματος είναι οι μέτοχοι οι εγγεγραμμένοι στο μετοχολόγιο της εταιρίας μετά το πέρας της συνεδριάσεως του Χ.Α. της 18ης Ιουνίου 2003. Από τη 19η Ιουνίου 2003 οι μετοχές της ΕΥΑΘ θα διατίθενται για διαπραγμάτευση στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα του 2002.

Η εταιρία, με νεότερη ανακοίνωσή της, θα γνωστοποιήσει στο επενδυτικό κοινό την ημερομηνία και τον τρόπο καταβολής του μερίσματος, το συντομότερο δυνατόν, μετά την εκκαθάριση των αρχείων από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών.

Τέλος, η ΕΥΑΘ διαψεύδει ότι στη Γ.Σ. ενέκρινε την επιβολή τέλους βιολογικού καθαρισμού, όπως αναφέρει στο φύλλο της 19ης Ιουνίου η εφημερίδα ”Κέρδος”. Η ΕΥΑΘ δηλώνει ότι το σχετικό δημοσίευμα είναι απολύτως ανυπόστατο και διευκρινίζει ότι ούτε αποφασίσθηκε αλλά ούτε υποβλήθηκε και ανάλογη πρόταση προς τη γενική συνέλευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v