Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Αναπτυξιακό πρόγραμμα 405 εκατ. ευρώ

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΥΔΑΠ, συνολικού ύψους 405 εκατ. ευρώ, που θα υλοποιηθεί κατά την περίοδο 2003–2007, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Ελευθέριος Τζέλλας.

ΕΥΔΑΠ: Αναπτυξιακό πρόγραμμα 405 εκατ. ευρώ
Ενα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα, συνολικού ύψους 405 εκατ. ευρώ, θα υλοποιήσει η ΕΥΔΑΠ κατά την περίοδο 2003–2007, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών υδροδότησης και αποχέτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Παρουσιάζοντας -σε σημερινή συνέντευξη Τύπου- το επενδυτικό πρόγραμμα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, κ. Ελευθέριος Τζέλλας, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ”στόχος του προγράμματος είναι να καταστεί η ΕΥΔΑΠ μια σύγχρονη και δυναμική επιχείρηση, η οποία θα προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους κατοίκους της Αττικής.

Παράλληλα, η ΕΥΔΑΠ επεκτείνεται σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό”.

Για την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος η ΕΥΔΑΠ επιδιώκει τη χρηματοδότηση από κοινοτικά κονδύλια, και συγκεκριμένα από το Ταμείο Συνοχής και τα Περιφερειακά Προγράμματα, για έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, προϋπολογισμού 244 εκατ. ευρώ.

Επίσης, έχει εγκριθεί χρηματοδότηση από το υπουργείο Ανάπτυξης, μέσω του Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας, για ενεργειακά έργα 35 εκατ. ευρώ.

Το επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΥΔΑΠ περιλαμβάνει έργα ύδρευσης ύψους 125 εκατ. ευρώ, έργα αποχέτευσης ύψους 245 εκατ. ευρώ και ενεργειακά έργα ύψους 35 εκατ. ευρώ. Επίσης, μέσα στις νέες δραστηριότητες που θα αναπτύξει η ΕΥΔΑΠ, περιλαμβάνονται η διανομή Φυσικού Αερίου, οι τηλεπικοινωνίες, η επέκταση στο εξωτερικό και η εξυπηρέτηση πελατών.

Δείτε αναλυτικά το επενδυτικό πρόγραμμα της ΕΥΔΑΠ, δεξιά στο ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v