Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Συμμετοχή στην έκθεση European Lotteries

Τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Τυχερών Παιχνιδιών έγινε η Eurofootball, θυγατρική κατά 49% της Intralot, ενώ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Ενωσης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Πράγα, το περίπτερο της Intralot βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Intralot: Συμμετοχή στην έκθεση European Lotteries
Στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης Τυχερών Παιχνιδιών (European Lotteries), που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Πράγα, έλαβε μέρος η Intralot με εντυπωσιακή, όπως χαρακτηρίζεται σε σχετική ανακοίνωση, παρουσία.

Σημειώνεται πως στην έκθεση συμμετείχαν πολλά υψηλόβαθμα στελέχη των ευρωπαϊκών κρατικών οργανισμών τυχερών παιχνιδιών, καθώς και οι μεγαλύτεροι προμηθευτές παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το περίπτερο της Intralot βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η εταιρία είχε περίοπτη θέση μεταξύ των συμμετεχόντων προμηθευτών.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ευρεία γκάμα των τεχνολογικών προϊόντων της εταιρίας, και ιδιαίτερα τo νέο μοντέλο της σειράς τερματικών Coronis, το self-service ”Coronis Client”, που προσφέρει μια νέα αντίληψη στον τρόπο στοιχηματισμού, εισάγοντας την έννοια του χρήστη-παίκτη.

Παράλληλα, η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η εταιρία στη διεξαγωγή παιχνιδιών προκαθορισμένου στοιχήματος στη ΝΑ Ευρώπη ήταν ένας ακόμη παράγοντας που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, έκανε εισήγηση και ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot κ. Κων/νος Αντωνόπουλος, με θέμα ”Προοπτικές Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Αγοράς”, όπου επισήμανε τη δυναμική των ευρωπαϊκών οργανισμών και τις τάσεις που διαμορφώνονται στην αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Επιπλέον, ο κ. Αντωνόπουλος τόνισε ότι τα ”γρήγορα παιχνίδια” (fast games) και τα ”παιχνίδια γνώσης” (knowledge games) θα κυριαρχήσουν μεσοπρόθεσμα, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι νέες τεχνολογίες (new media) στην ανάπτυξη της αγοράς.

Τέλος, κατόπιν έγκρισης της γενικής συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης Τυχερών Παιχνιδιών, η Eurofootball, η μοναδική εταιρία που διοργανώνει παιχνίδια αθλητικού στοιχήματος στη Βουλγαρία και θυγατρική του ομίλου Intralot (κάτοχος του 49% από τον Φεβρουάριο του 2002), έγινε τακτικό μέλος της Ενωσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v