Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθηνά: Μεταφορά έδρας - αντικατάσταση μελών

Τη μεταφορά της έδρας της εταιρίας από τον Δήμο Χαλανδρίου στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής και την έγκριση εκλογής των νέων μελών του Δ.Σ., σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, αποφάσισε η Γ.Σ. της Αθηνά σήμερα 24/4/2008.

Αθηνά: Μεταφορά έδρας - αντικατάσταση μελών
Τη μεταφορά της έδρας της εταιρίας από τον Δήμο Χαλανδρίου στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής και την έγκριση εκλογής των νέων μελών του Δ.Σ., σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων, αποφάσισε η Γ.Σ. της εταιρίας Αθηνά σήμερα 24/4/2008.

Ειδικότερα, η έκτακτη γενική συνέλευση αποφάσισε τη μεταφορά της έδρας της στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής και με γραφεία στην οδό Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, αριθμός 16, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της.

Επιπλέον, ενέκρινε την απόφαση του Δ.Σ της 31ης/12/2007, με βάση την οποία αντικαταστάθηκαν τα παραιτηθέντα μέλη του Δ.Σ. κ. Παύλος Λεκκάκης, Κωνσταντίνος Μίχης και Γεώργιος Παπαδογεωργόπουλος από τους κ. Κωνσταντίνο Μιτζάλη, Χρήστο Ιωάννου και από την κ. Αθηνά Ηλιάδη. Επίσης επικύρωσε με παμψηφία την ίδια απόφαση του Δ.Σ. αναφορικά με την επανασυγκρότηση του σε σώμα και την ανάθεση αρμοδιοτήτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v