Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στη δεύτερη εβδομάδα Ιουλίου οι εγγραφές

Στη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για τη διάθεση ποσοστού έως 24,61% του ΟΠΑΠ από το Ελληνικό Δημόσιο στο επενδυτικό κοινό μέσω συνδυασμένης προσφοράς.

ΟΠΑΠ: Στη δεύτερη εβδομάδα Ιουλίου οι εγγραφές
Στη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να πραγματοποιηθούν οι εγγραφές για τη διάθεση ποσοστού του ΟΠΑΠ από το Ελληνικό Δημόσιο στο επενδυτικό κοινό.

Το πρώτο σενάριο κάνει λόγο για εγγραφές μεταξύ 7-9 Ιουλίου, ενώ το δεύτερο αναφέρει ότι οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 9-11 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η εταιρία προγραμματίζει να διοργανώσει από κοινού με τις ανάδοχες τράπεζες ενημερωτικές παρουσιάσεις στους επενδυτές του εξωτερικού (Road Show) από τα τέλη του Ιουνίου έως και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Στη διάρκεια των παρουσιάσεων θα έλθουν σε επαφή με επενδυτικούς φορείς που εδρεύουν στο Λονδίνο, τη Φρανκφούρτη και τη Νέα Υόρκη.

Το μέγεθος της συνδυασμένης προσφοράς αναμένεται να ανέλθει σε ποσοστό έως και 24,61% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου του ΟΠΑΠ.

Υπενθυμίζεται ότι το Ελληνικό Δημόσιο έχει ορίσει τις Alpha Finance, Citigroup, Credit Suisse First Boston, EFG Telesis Finance και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος από κοινού ως γενικούς συντονιστές της συνδυασμένης προσφοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v