Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kωτσόβολος: Εγκαίνια νέου καταστήματος στη Ρόδο

Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Κωτσόβολος στη Ρόδο, το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο παράδειγμα της συνεργασίας της εταιρίας με τον όμιλο Dixons.

Kωτσόβολος: Εγκαίνια νέου καταστήματος στη Ρόδο
Πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Κωτσόβολος στη Ρόδο. Το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης & Τσαλδάρη και πλέον η αλυσίδα αριθμεί 57 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρίας, το συγκεκριμένο κατάστημα στη Ρόδο είναι ένα ολοκληρωμένο παράδειγμα της συνεργασίας του ομίλου Κωτσόβολος με τον όμιλο Dixons, τη μεγαλύτερη εταιρία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη.

Το νέο κατάστημα έχει σχεδιαστεί με βάση το Concept D21 των Dixons, προσαρμοσμένο ώστε να ταιριάζει στις σημερινές ελληνικές ανάγκες, ενώ το layout του καταστήματος εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή και της εταιρείας. Το κατάστημα, που καταλαμβάνει χώρο 1.100 τ.μ., διαθέτει την πληρέστερη γκάμα προϊόντων νέας τεχνολογίας, λευκών οικιακών συσκευών, συσκευών εικόνας & ήχου, μικροσυσκευών, air-condition, (1.200 κωδικοί από 70 επώνυμες μάρκες).

Όπως επίσης τονίζει η ανακοίνωση, ο χώρος φιλοξενεί Shop in Shop ONE WAY ο οποίος προσφέρει πλήρη γκάμα προϊόντων πληροφορικής, κινητής τηλεφωνίας, multimedia και video games. Υπάρχει πλήρης εφαρμογή των αρχών του Category Management, το Merchandising του καταστήματος προωθεί το self-service και προτρέπει το impulse buying, και είναι εμφανής η μέγιστη εκμετάλλευση του διαθέσιμου χώρου του καταστήματος.

Το προσωπικό -δεκατέσσερα άτομα-, όλοι κάτοικοι της Ρόδου, είναι έτοιμο να λύσει κάθε απορία και να απαντήσει σε κάθε ανάγκη του καταναλωτή. Το κατάστημα λειτουργεί κάθε μέρα όλη μέρα και παρέχει δωρεάν μεταφορά & εγκατάσταση των προϊόντων, αλλά και δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

Όπως σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος, και στο συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχουν συνεχείς προσφορές, ασυναγώνιστες τιμές και όλοι οι τρόποι πληρωμής, προσαρμοσμένοι στις προσωπικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v