Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος δ.σ. της ΕΛΒΟ

Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος (πρόεδρος του Ομίλου Μυτιληναίος) ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΛΒΟ, υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδεται στο μέλλον της εταιρίας, ενώ αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος ανέλαβε ο Δημήτρης Γάγαλης.

Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος ανέλαβε νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΒΟ, στη θέση του μέχρι τώρα διευθύνοντος συμβούλου Ιωάννη Μυτιληναίου, ο οποίος παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Παραμένει επίσης Chief Executive Officer (CEO) στη ΜΕΤΚΑ, το αντικείμενο της οποίας έχει διευρυνθεί σημαντικά μετά τη συμφωνία για τη συμπαραγωγή των αρμάτων μάχης.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβε το σημερινό Δ.Σ. της εταιρίας, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΒΟ ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Γάγαλης, ο οποίος διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Σωληνουργείων Α.Ε. κατά την τελευταία επταετία.

Ο κ. Δημήτρης Γάγαλης αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και εργάστηκε το 1989 στη Siemens A.E. (Project – EWSD) δημόσια τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, το 1995 στα Ελληνικά Σωληνουργεία ως διευθύνων σύμβουλος και παράλληλα το 2001 στον Ομιλος Μηχανική ως βοηθός γενικού διευθυντού βιομηχανιών του Ομίλου (ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ/ΒΙΕΧ).

Οι ανωτέρω αλλαγές σκοπεύουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητα των σημαντικών θυγατρικών ΜΕΤΚΑ και ΕΛΒΟ.

Οι Ευάγγελος Μυτιληναίος και Δημήτρης Γάγαλης αντικατέστησαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΒΟ του Σταμάτη Γιαννακόπουλο (σύμβουλος διοίκησης στον Ομιλο Μυτιληναίος) και Γεώργιο Οικονόμου (διευθυντής εργοστασίου της ΜΕΤΚΑ στην Ν. Ιωνία Βόλου).

Υπογραμμίζεται ότι η ΕΛΒΟ ΑΒΕ είναι η πρώτη εταιρία του Ομίλου στην οποία αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος ο ίδιος ο πρόεδρος του Ομίλου, υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδεται στο μέλλον της ΕΛΒΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v