Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι άξονες δράσης της ΕΥΔΑΠ

Οι άξονες δράσης της ΕΥΔΑΠ που επικεντρώνονται στη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης,  παρουσιάστηκαν χθες σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιρειών.

Οι άξονες δράσης της ΕΥΔΑΠ
Πραγματοποιήθηκε χθες σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, εταιρική παρουσίαση της Ε.ΥΔ.Α.Π. σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιρειών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την ΕΥΔΑΠ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Κωστούλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Αντώνης Βαρθολομαίος, καθώς και ανώτατα στελέχη της εταιρίας.

Στην παρουσίαση αναλύθηκαν θέματα που αφορούν το σύνολο της εταιρικής λειτουργίας, τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το οικονομικό έτος 2007, ενώ έγινε περιγραφή των υποδομών και των εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ και παρουσιάσθηκαν αριθμητικά δεδομένα για τη λειτουργία και τις προοπτικές της.

Πιο συγκεκριμένα, στην ενότητα της παρουσίασης των οικονομικών στοιχείων, αναλύθηκαν οι δείκτες απόδοσης της ΕΥΔΑΠ, τα λειτουργικά της έξοδα, καθώς και βασικά στοιχεία του ισολογισμού, των ταμειακών ροών και των χρηματοοικονομικών δεικτών.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τις προοπτικές και τις επενδύσεις, αναλύθηκαν οι άξονες δράσης της Εταιρίας που επικεντρώνονται στη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης και αποχέτευσης με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας, στην αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και την επιχειρηματική ανάπτυξη για εξασφάλιση νέων πηγών εσόδων για την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v