Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Μέσω όλων των πρακτόρων το παιχνίδι ΚΙΝΟ

Το παιχνίδι ΚΙΝΟ θα διεξάγεται μέσω του συνόλου των πρακτόρων και ως συνέπεια αυτού αναπροσαρμόζεται το χρονοδιάγραμμα για την εισαγωγή του ΚΙΝΟ στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε.:

ΟΠΑΠ: Μέσω όλων των πρακτόρων το παιχνίδι ΚΙΝΟ
Την αναπροσαρμογή του χρονοδιαγράμματος για την εισαγωγή του ΚΙΝΟ στην Ελλάδα και στην Κύπρο ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ.

Ειδικότερα, ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι μετά από διαπραγματεύσεις με την ομοσπονδία των πρακτόρων της, έχει αποφασίσει ότι το παιχνίδι ΚΙΝΟ θα διεξάγεται μέσω του συνόλου των πρακτόρων της και ως συνέπεια αυτού αναπροσαρμόζει το χρονοδιάγραμμα για την εισαγωγή του ΚΙΝΟ στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα, στις αρχές Ιουλίου 2003 θα ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα 4 μηνών με τρία στάδια.

Το πρώτο στάδιο θα συνίσταται σε έλεγχο, εντός της εταιρείας, του λογισμικού, του τεχνικού εξοπλισμού και των αποκωδικοποιητών για την μετάδοση των αποτελεσμάτων του παιχνιδιού.

Το δεύτερο στάδιο, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2003 θα συνίσταται σε περαιτέρω έλεγχο εφαρμογής με την συμμετοχή περιορισμένου αριθμού πρακτόρων.

Το τρίτο στάδιο, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 250 σημείων πώλησης, στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται τόσο υφιστάμενοι πράκτορες όσο και νέα σημεία πώλησης (όπως καφετέριες).

Κατά την διάρκεια του τρίτου σταδίου, αναμένουμε ότι θα είμαστε σε θέση να διαθέσουμε το ΚΙΝΟ στους πελάτες μας έναντι αντιτίμου συμμετοχής για πρώτη φορά, αναφέρει ο ΟΠΑΠ.

Μετά από αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο 2003 σχεδιάζουμε να διαθέσουμε σταδιακά το ΚΙΝΟ σε όλους τους υπάρχοντες πράκτορες μας καθώς και σε επιπρόσθετα σημεία πώλησης πέρα από το υφιστάμενο δίκτυο των πρακτόρων μας, καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v