Κεφαλαιαγορά: Ο.Κ. στη νέα τιμή Deutsche για ΜΙΛΕΝ

Εγκρίθηκε σήμερα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η αναθεωρημένη δημόσια πρόταση της Deutsche Bank για την αγορά κοινών μετοχών της New Millennium Investments, στην τιμή των 1,35 ευρώ ανά μετοχή.

Κεφαλαιαγορά: Ο.Κ. στη νέα τιμή Deutsche για ΜΙΛΕΝ
Η Deutsche Bank AG γνωστοποίησε ότι σήμερα Παρασκευή 13 Ιουνίου 2003 το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε την αναθεωρημένη δημόσια πρότασή της για την αγορά κοινών μετοχών της New Millennium Investments AEEX.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη δημόσια πρόταση, το προσφερόμενο τίμημα σε μετρητά ανέρχεται πλέον σε 1,35 ευρώ ανά μετοχή και ο προτείνων προτίθεται να εξαγοράσει όλες τις μετοχές της New Millennium Investments AEEX τις οποίες δεν κατέχει ήδη άμεσα ή έμμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης ξεκίνησε στις 13 Ιουνίου 2003 και λήγει στις 14 Ιουλίου 2003, διαρκεί δηλαδή τριάντα δύο (32) ημέρες, και ότι οι μέτοχοι και άλλοι ενδιαφερόμενοι δύνανται να ζητήσουν αντίγραφα του πληροφοριακού δελτίου για τη δημόσια πρόταση στα γραφεία της Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, της Π&Κ Capital ΑΕΠΕΥ και σε όλα τα υποκαταστήματα της Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v