Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παγκόσμιο βραβείο για την Τράπεζα Πειραιώς

H  βραβείο παγκόσμιας εμβέλειας, από κορυφαίο διεθνή οργανισμό, που αποδεικνύει την τεχνολογική υπεροχή της τράπεζας στο συγκεκριμένο χώρο.

Παγκόσμιο βραβείο για την Τράπεζα Πειραιώς
Ίσως την πιο σημαντική μέχρι τώρα διάκριση στο χώρο της ηλεκτρονικής τραπεζικής έλαβε η Τράπεζα Πειραιώς: ένα βραβείο παγκόσμιας εμβέλειας, από κορυφαίο διεθνή οργανισμό, που αποδεικνύει την τεχνολογική υπεροχή της τράπεζας στο συγκεκριμένο χώρο.

Το βραβείο “Windows in Financial Services Developer Award 2008” απονεμήθηκε από τη Microsoft στις 13/3/2008 σε ειδική τελετή στη Νέα Υόρκη στα πλαίσια του συνεδρίου “6th Annual Microsoft Financial Services Conference” της Microsoft και το παρέλαβαν ο Σωτήρης Συρμακέζης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και ο Βασίλης Βρούτσης, Αναπληρωτής Διευθυντής Πληροφορικής.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι ετήσιος και καταλήγει στη βράβευση πέντε εταιρειών από όλον τον κόσμο.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την Τράπεζα Πειραιώς, διότι:

* Αποτελεί την πρώτη της διάκριση παγκόσμιας εμβέλειας καθώς οι υποψηφιότητες τέθηκαν από χρηματοοικονομικούς οργανισμούς από όλον τον κόσμο. Ευνόητο είναι δε ότι οι περισσότεροι οργανισμοί παγκοσμίως αξιοποιούν τεχνολογίες της Microsoft. 

* Απονεμήθηκε από κορυφαίο διεθνή οργανισμό, την εταιρεία Microsoft Inc., μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής παγκοσμίως. 

* Με το βραβείο αυτό, η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική ευρωπαϊκή εταιρεία που βραβεύθηκε, δίπλα στους αμερικανικούς κολοσσούς Bank Of America, Merill Lynch και Chicago Mercantile Exchange (Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων του Σικάγο). Η πέμπτη βραβευμένη εταιρεία είναι η Maakl Mutual, εταιρεία Αμοιβαίων Κεφαλαίων από τη Μαλαισία. 

* Αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συμβολή της ηλεκτρονικής τραπεζικής στην επίτευξη του στόχου της ‘’Πειραιώς’’ για τεχνολογική υπεροχή.

* Το έργο για το οποίο διακρίθηκε η Τράπεζα Πειραιώς είναι το “winbank international”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v