Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Έχασε τη μάχη στην περιοχή των Βάσκων

Έχασε τη μάχη για τη λοταρία στην περιοχή των Βάσκων στην Ισπανία η Intralot. Αν και η εταιρία είχε περιληφθεί στη short list από 6 υποψηφίους, μόνο 3 άδειες παραχωρήθηκαν, στη βρετανική William Hill και σε δύο ισπανικές.

Intralot: Έχασε τη μάχη στην περιοχή των Βάσκων
Έχασε τη μάχη για τη λοταρία στην περιοχή των Βάσκων στην Ισπανία η Intralot. Αν και η ελληνική εταιρία είχε περιληφθεί στη short list από έξι υποψηφίους μόνο τρεις άδειες παραχωρήθηκαν, η μία στη βρετανική William Hill και δύο σε ισπανικές επιχειρήσεις (μεταξύ των οποίων η Ekasa).

Η επίσης βρετανική Ladbrokes όπως και η Intralot έχασαν και κυρίαρχη πλέον της περιοχής των Βάσκων είναι η William Hill που ξεκίνησε συνεργασία με την αμερικανική G-Τech.

Παραμένοντας στην Ισπανία, η πρόσφατη ανακοίνωση εκ μέρους της Intralot ότι «κέρδισε τη λοταρία στη Μαδρίτη» περιείχε μονόπλευρα τη θέση της ελληνικής εταιρίας, αποσιωπώντας το γεγονός ότι η άδεια για λοταρία στη Μαδρίτη ΔΕΝ είναι αποκλειστικού χαρακτήρα και η διαδικασία δεν έγινε έπειτα από πρόσκληση των ενδιαφερομένων αλλά κατόπιν υποβολής προσφορών, όπου ο αρμόδιος κρατικός φορέας επέλεξε εκείνες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

Μία των προϋποθέσεων ώστε να αποκλειστούν οι «μικροί» του χώρου ήταν οι προσφορές να συνοδεύονται απο εγγυήσεις ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Και πάλι στη Μαδρίτη, πρώτη επελέγη η William Hill μαζί με άλλους, περιλαμβανομένης και της Intralot. Ο φορέας του δήμου της Μαδρίτης που ήταν επιφορτισμένος για την επιλογή αποφάσισε να περιμένει έως ότου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να είναι «έτοιμοι» και κανείς να μην έχει έτσι «προβάδισμα» έναντι των άλλων. Η William Hill και στην περίπτωση της Μαδρίτης όπως και στην περιοχή των Βάσκων συνεργάζεται κοινοπρακτικά στη λοταρία με τη Finsoft, θυγατρική της αμερικανικής G-Τech.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v